FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.42 // 25.10.2019

Tor Thodesen jatkaa HIFK:n päävalmentajana - ”Jatkan mielelläni joukkueen kehittämistä eteenpäin”

Tor Thodesen jatkaa HIFK:n päävalmentajana - ”Jatkan mielelläni joukkueen kehittämistä eteenpäin”

Kuva: Juha Tamminen

HIFK:n päävalmentaja Tor Thodesen vahvisti perjantaina kauden päättäjäisjuhlissa kannattajien edessä jatkavansa päävalmentajana myös tulevalla kaudella.

Tor Thodesen tuli IFK:n päävalmentajaksi heti uudenvuoden jälkeen. Kausi alkoi heikosti Suomen Cupissa, ja monet spekuloivat siitä, oliko HIFK valmiina Veikkausliigakautta varten sekä siitä, tulisiko kaudesta taistelu putoamista vastaan. Mutta sarjakauden alettua Tor Thodesen ja HIFK pystyivät näyttämään kyntensä, ja tulosta alkoi tulla. HIFK sijoittui Veikkausliigassa seitsemänneksi.

– Jatkan mielelläni joukkueen kehittämistä eteenpäin! On paljon mielenkiintoisempaa nähdä, mihin tämä joukkue voi kehittyä tulevaisuudessa, kuin aloittaa nollista jossain muualla. Erityisen paljon olen nauttinut Stadin Kingien edessä pelaamisesta, Thodesen kommentoi.

– Olen erittäin iloinen siitä, että vihdoinkin voidaan julkaista Torin jatkosopimus. Allekirjoitettu sopimus on ollut olemassa jo pidemmän aikaa, mutta nyt oli julkaisun aika. Olemme erittäin tyytyväisiä Torin ja muun valmennustiimin työhön tällä kaudella, ja odotan suurella innolla sitä, mitä voimme saavuttaa ensi kaudella kun seuran resurssit vaan paranee. Toivottavasti pystymme julkaisemaan koko kauden 2020 valmennustiimimme mahdollisimman pian, HIFK:n toimitusjohtaja Christoffer Perret iloitsi.

Lisää uutisia