AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 24.10.2019

KuPS:n kapteeni Petteri Pennanen viikon podcast-vieraana - "Hienoa aikaa"

KuPS:n kapteeni Petteri Pennanen viikon podcast-vieraana - "Hienoa aikaa"

KuPS:n kapteeni Petteri Pennanen pääsi viime viikonloppuna juhlimaan Suomen mestaruutta. (Kuva: Juha Tamminen)

Petteri Pennanen kertoi muun muassa KuPS:n mestaruusjuhlien tähänastisesta kaavasta tämän viikon Veikkausliiga ja Naisten Liiga -podcastissa.

Kun Petteri Pennanen vieraili ennen kauden alkua Suplan Veikkausliiga ja Naisten Liiga -podcastissa, KuPS:lla oli takana surkea talvi. Harjoituskausi oli sujunut todella huonosti, eivätkä odotukset alkavaa veikkausliigakautta kohtaan olleet kaksiset.

Niin vain kuitenkin kävi, että KuPS voitti Suomen mestaruuden. Jani Honkavaaran luotsaama joukkue ei hävinnyt peliäkään viimeisten 2,5 kuukauden aikana.

Valtavana saavutuksena mestaruutta pitävä KuPS:n kapteeni Pennanen vieraili jälleen podcastin vieraana, ja tällä kertaa - kuten kuvitella saattaa - savolaisella oli hiukan eri ääni kellossa verrattuna kevään haastatteluun. Uunituoreessa jaksossa Pennanen kertoo muun muassa KuPS:n tähänastisista mestaruusjuhlista, mietteitään kaudesta ja puhuu paljon muustakin.

- Tänään on vielä tuollainen virallisempi gaala, huomenna torijuhlat ja sitten alkaa virallisesti loma. Hienoa aikaa joka tapauksessa, Pennanen sanoi torstaina ilmestyneessä podcastissa.

Ohjelmassa käydään myös läpi, miten tulevina päivinä pelataan. Luvassa on eurolopputurnauksen otteluita sekä kaksiosainen veikkausliigakarsinta KPV:n ja TPS:n välillä.

Jakson pääset kuuntelemaan alla olevan linkin kautta.

Lisää uutisia