AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 24.10.2019

Inter-kapteenilta merkittävä lahjoitus lasten ja nuorten hyväksi

Inter-kapteenilta merkittävä lahjoitus lasten ja nuorten hyväksi

Timo Furuholm teki hienon eleen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin kapteeni Timo Furuholm näytti vuosi sitten esimerkkiään luvaten kauden voittobonuksensa Interin juuri perustettuun tukirahastoon. Menestyksekkään kauden ollessa nyt takana lahjoittaa Furuholm bonuksistaan kertyneen summan Interin lasten ja nuorten hyväksi.

FC Interin tukirahastosta tuetaan heikoimmassa taloudellisessa asemassa olevien lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta. Rahasto jakaa vuosittain haettavien stipendien kautta avustusta seuran junioreille, joiden perheillä on vaikeuksia harrastusmaksujen kanssa.

– Toivottavasti tämä lahjoitus pitää mahdollisimman monta nuorta ja lasta tämän upean harrastuksen parissa. Kukaan ei saisi jäädä ulkopuolelle. Siksi tällaiset rahastot ovat tärkeitä, nyt ja tulevaisuudessa, Furuholm kiteyttää Interin verkkosivuilla.

Rahasto kasvaa Interin voitokkaan kauden ja kapteenin tuen myötä merkittävästi. Furuholmin voittobonukset kerryttävät tukirahastoa 3875 eurolla, joka on suurin rahastoon lahjoitettu yksittäinen summa.

– Haluan kiittää summan suuruudesta myös joukkuekavereitani, jotka uurastivat näiden bonusten takia, Furuholm päättää.

Lisää uutisia