FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.42 // 23.10.2019

Veikkausliigan lopputurnaus käyntiin tiukoilla otteluilla

Veikkausliigan lopputurnaus käyntiin tiukoilla otteluilla

HJK ja IFK Mariehamn jatkavat lopputurnausta. (Kuva: Jarmo Manner)

Veikkausliigakausi 2019 jatkuu lopputurnauksella, jossa ratkotaan yksi paikka kauden 2020-21 Eurooppa-liigan karsintaan. Avausottelut pelattiin keskiviikkona.

Lopputurnauksen avauskierrokset pelataan yksiosaisina, joten keskiviikon otteluissa kyse oli perinteisestä tulos tai ulos – tilanteesta. Veikkausliigan 5. HJK isännöi sijalle 8. päätynyttä FC Lahtea ja sijoille 6. ja 7. päätyneet IFK Mariehamn ja HIFK kohtaavat vastaavasti.

Kumpikin ottelu sai ratkaisunsa vasta rangaistuspotkukilpailussa. Otteluiden voittajat HJK ja IFK Mariehamn kohtaavat sunnuntaina niin ikään yksiosaisessa ottelussa Telia 5G Areenalla Helsingissä ja tämän ottelun voittaja etenee kaksiosaiseen eurolopputurnauksen finaaliin FC Honkaa vastaan.

Veikkausliigan lopputurnaus keskiviikkona 23.10.:

18.30 HJK – FC Lahti, Telia 5G Areena rp. 6-3 (jo. 2-2, 2-2 (2-0))
18.30 IFK Mariehamn – HIFK, Wiklöf Holding Arena rp. 4-2 (jo. 0-0, 0-0)

Yksittäisten otteluiden ennakot löytyvät aina ottelupäivää edeltävänä iltana etusivulta kyseisen ottelun kohdalta "Katso lisää" -valikosta. Vastaavasti raportit otteluista löytyvät saman valikon kautta otteluiden pelaamisen jälkeen.


Kaikki Veikkausliigaottelut kaudella 2019 suorina lähetyksinä Ruutu-palvelun kautta.

Lisää uutisia