AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.41 // 19.10.2019

Wiss tyytyväinen kokonaisuuteen: "Hyvä juttumme jatkuu varmasti"

Wiss tyytyväinen kokonaisuuteen: "Hyvä juttumme jatkuu varmasti"

Voitto kauden päätteeksi lämmitti "Jallua". (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves kaatoi Veikkausliigakauden päätösottelussaan HJK:n lauantaina 2-1, mutta pronssimitaleille saakka voitto ei aivan riittänyt.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss oli melko rentona päätösvihellyksen soitua. Taistelu oli kovaa päätösvihellykseen asti, mutta kokonaiskuvassa mikään ei juuri muutu.

– Hyvä nousu ja voittoon on kiva päättää kausi. Kehitettävääkin toki on pitkä liuta. Edelleen ne viimeisen kolmanneksen ratkaisut eli syötöt ja laukaukset tuottavat vaikeuksia. No, sitähän se on monella joukkueella maailmassa muutenkin, Wiss puntaroi.

– Tykkäsin myös siitä, miten pojat laittoivat itsensä likoon. Lopussa varmasti väsytti ja painoi jaloissa. Tiesimme, että tähän loppuu meidän kautemme. Kotiyleisö tuki meitä hyvin ja painoimme täysillä loppuun asti.

Ilveksen olisi pronssille noustakseen pitänyt voittaa HJK lopulta jopa neljällä maalin erotuksella. FC Honka piti kolmannen sijan voittamalla IFK Mariehamnin 3-0. Parempi maaliero pysyi espoolaisten etuna.

– Oli minulla tieto Espoon tapahtumista koko ajan. Tietenkään en livekuvaa nähnyt, mutta tuloksen tiesin koko ajan. Toki oli tiedossa jo ennen matsia, että tehtävämme on vaikea. Honka on ollut hyvässä vireessä ja he ansaitsevat mitalinsa.

– Vaikka jäämme neljänneksi, niin olemme todella tyytyväisiä kauteemme. Sanoin jo pelaajille, että täytimme tavoitteemme. Olemme tuoneet hyvää buumia ja boostia Tampereen futikseen. Kun katsoo listaa ensi kauteen jatkavista pelaajista, niin hyvä juttumme varmasti jatkuu, Wiss painottaa.

Lisää uutisia