FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.41 // 19.10.2019

Thodesen tyytyväinen voittoon: "Hyvä tilaisuus kiittää Stadin Kingejä"

Thodesen tyytyväinen voittoon: "Hyvä tilaisuus kiittää Stadin Kingejä"

Tor Thodesen oli tyytyväinen lauantain esitykseen. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK kaatoi Veikkausliigan haastajasarjan viimeisessä ottelussaan lauantaina RoPS:n 2-0 ja sinetöi seitsemännen sijan sarjataulukossa.

Voitto tarkoittaa sitä, että HIFK:lla on edessään vierasottelu Maarianhaminassa IFK Mariehamnia vastaan keskiviikkoiltana. Tästä eteenpäin pelataan siis pudotuspeliteemalla, kunnes viimeisen europaikan kohtalo on selvillä.

Järjestelmä on tästä eteenpäin selkeä: voittamalla Maarianhaminassa HIFK etenee eurolopputurnauksen seuraavalle kierrokselle, kun taas tappio puolestaan tarkoittaa kauden päättymistä.

– Olen tyytyväinen peliin, ja siihen, että pelasimme hyvin. Emme miettineet etukäteen joukkueen kanssa sitä, kuka tulisi vastustajaksi seuraavaksi, vaan keskittyminen on pysynyt yhdessä pelissä kerrallaan. Olemme yhdessä FC Interin kanssa Veikkausliigan paras kotijoukkue, kun otimme 28 pistettä kotiotteluissa tällä kaudella, ja tästä olen todella ylpeä. Se on meille todella iso saavutus.

- Tämä on myös hyvä tilaisuus kiittää kannattajiamme Stadin Kingejä, he ovat meille todella tärkeitä, ja ovat erittäin iso vaikuttava tekijä siihen, että olemme pelanneet näin hyvin kotona. Itse olen jo pidemmän aikaa varautunut Maarianhaminan reissuun, sillä fokuksen pitää aina olla siinä, että jokaista ottelua lähdetään voittamaan, HIFK:n päävalmentaja Tor Thodesen sanoi ottelun jälkeen.


Eurolopputurnauksen avauskierroksen ottelu IFK Mariehamn - HIFK keskiviikkona 23.10. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia