FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.41 // 19.10.2019

​"Tänään oli tärkeintä, että pelasimme sydämellä" - Sund tyytyväinen kauden päätökseen

​"Tänään oli tärkeintä, että pelasimme sydämellä" - Sund tyytyväinen kauden päätökseen

VPS päätti kautensa voittoon. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS jätti Veikkausliigakentät tyylillä haettuaan päätöskierroksella 3-2-vierasvoiton KPV:sta.

Vepsun päävalmentaja Christian Sund oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen. Pelaajat halusivat antaa joukkuetta seuranneille ilonaiheen vaikean kauden päätteeksi.

- Tämä oli periaatteessa tämän ryhmän viimeinen tapahtuma. Halusimme päättää tämän hyvällä tavalla ja antaa Vepsulle, yleisölle ja kannattajille voiton. Mielestäni kaikki kentällä olleet pelaajat suoriutuivat hyvin ja kaikilla oli motivaatiota. Pelasimme tänään hyvän pelin, Sund kommentoi.

VPS oli vahva ottelun alussa, mutta KPV hallitsi kenttätapahtumia ottelun edetessä. Sundin mukaan olosuhteet vaikuttivat suuresti VPS:n peliin. Joukkue pelasi kuitenkin tunteella ja se palkittiin loppujen lopuksi voitolla.

- Niin kauan kuin kenttä oli suht hyvässä kunnossa, pystyimme kontrolloimaan aika hyvin sitä peliä. 30 minuutin jälkeen kenttä oli jo huonommassa kunnossa ja se vaikeutti pelaamistamme. Siellä tapahtui kaikenlaista. Tilanteenvaihtoja tuli koko ajan, kun palloja menetettiin, mutta sitä tapahtuu aina jalkapallossa. Tänään oli tärkeintä, että pelasimme sydämellä. Teimme mielestäni sen hyvin, Sund kertoi.

Kokkolaan oli matkannut iso määrä VPS-kannattajia seuraamaan joukkueensa toistaiseksi viimeistä Veikkausliigaottelua. VPS meni kiittämään kannattajia heti päätösvihellyksen jälkeen.

- Kannattajat ovat olleet takanamme koko kauden, myös vaikeimpina hetkinä. Joka kotipelissä kannattajia on ollut hyvin paikalla kannustamassa meitä. Halusimme kiittää siitä. Se oli hieno hetki. Nousemme vielä tästä.

VPS harjoittelee vielä ensi viikolla, jonka jälkeen vuorossa on hieman pidempi loma harjoituksista. Sen jälkeen joukkue alkaa valmistautua tulevaan kauteen Ykkösessä.

- Ensi viikko treenataan ja sitten pidetään marraskuu treenivapaata. Niillä, jotka jatkavat, on kyllä oma harjoitusohjelmansa. Joulukuussa aloitetaan taas joukkueharjoitukset. Nyt pitää vaan ladata akkuja ja yrittää miettiä jotain muutakin kuin jalkapalloa, sanoo Sund.

Lisää uutisia