AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 18.10.2019

Sauli Väisänen uskoo Hongan mitaliin: ”Niin vahvaa tekemistä”

Sauli Väisänen uskoo Hongan mitaliin: ”Niin vahvaa tekemistä”

Sauli Väisänen toivoo Hongan saavan pronssimitalit lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Italiassa päivätyökseen pelaava maajoukkuepuolustaja Sauli Väisänen seuraa tiiviisti kotimaista Veikkausliigaa.

25-vuotiaan Väisäsen suurin mihttp://www.veikkausliiga.com/admin/site/newsitem/41487/#elenkiinto kohdistuu FC Honkaan, jonka riveissä hän debytoi Veikkausliigassa vuonna 2013. Hongasta Väisänen siirtyi Tukholman AIK:hon heinäkuussa 2014.

- Honkaa olen seurannut äärimmäisen tarkasti koko kauden. Loppukaudesta ja varsinkin kun tuli näin huikean jännittävä loppu, olen seurannut vähän enemmän muitakin joukkueita, Sauli Väisänen kertoo.

Honka palasi Veikkausliigaan viime kaudella ja sijoittui hienosti neljänneksi. Parannus tähän on mahdollinen, sillä päätöskierrokselle lähdettäessä espoolaiset ovat kolmannella sijalla kiinni pronssimitaleissa.

- Valitettavasti mestaruus meni Hongalta jokin aika sitten, mutta hyvän loppukauden ne ovat vetäneet ja mitalin tästä ottavat, Väisänen uskoo.

Hongan ote pronssimitaleista on kuitenkin vielä hento. Neljäntenä olevalla Ilveksellä on saman verran pisteitä ja vain yhden pykälän huonompi maaliero. Honka kohtaa lauantaina kotonaan IFK Mariehamnin ja Ilves saa Tampereella vastaansa HJK:n. Väisänen luottaa kuitenkin Hongan nappaavan mitalit.

- Kyllä niillä (Hongalla) on niin vahvaa tekemistä. Haki Turusta Interistä voiton ja Kuopiosta tasurin. He pelaavat nyt mestaruudesta keskenään, joten kyllä minä luotan Honkaan.

FC Honka-IFK Mariehamn lauantaina 19.10. klo 15.00 Tapiolan urheilupuistossa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia