FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.41 // 18.10.2019

"Paljon parempi joukkue kuin tulokset ovat näyttäneet" – Kausi pettymys SJK-luotsi Pagelle

"Paljon parempi joukkue kuin tulokset ovat näyttäneet" – Kausi pettymys SJK-luotsi Pagelle

Brian Pagelle jää mietittävää kaudesta. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n Veikkausliigakausi 2019 päättyy lauantaiseen kotiotteluun FC Lahtea vastaan.

SJK voisi voitolla nousta vielä yhden pykälän yhdeksännelle sijalle ja ohittaa viime kierroksen voitollaan ohi menneen RoPS:n. Kausi kaikkineen ei kuitenkaan ole mennyt toiveiden mukaisesti.

- Mielestäni tämä joukkue on paljon parempi mitä tulokset ovat näyttäneet. Olemme olleet ehkä epäonnekkaita ja huolimattomia, emmekä ole käyttäneet paikkojamme. Se on maksanut meille paljon pisteitä kauden aikana.

- Mutta minä en syytä pelaajia tai ota vastuuta pois itseltäni, sillä me olemme olleet tässä kaikessa yhdessä. Emme ole olleet tarpeeksi hyviä, SJK:n päävalmentaja Brian Page toteaa.

Pagen mukaan päättyvästä kaudesta pitää ottaa oppia. Perusta on hänen mukaansa kuitenkin vahva ja sille on hyvä luoda uutta nousua.

- Seuran pitää nyt rakentaa joukkuetta uudelleen. Olen kuitenkin luottavainen, sillä olemme mielestäni nyt vahvempi seura kuin parina aiempana kautena olemme olleet.

- Itse otan tämän ajan opetuksena. Tämä on toki ollut vaikeaa, mutta voin sanoa, että olen tehnyt kaikkeni, enkä ole koskaan ollut sellainen, että en kantaisi vastuuta asioista. Otan opiksi virheistä ja analysoin mitä olemme tehneet hyvin. Kehitän itseäni niiden avulla. Siitä olen varma, että kun seuraavan kerran saan mahdollisuuden, olen vahvempi kuin nyt, sanoo Page.


SJK-FC Lahti lauantaina 19.10. klo 15.00 OmaSp Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia