FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.41 // 18.10.2019

Lucas Lingman hyvästelee RoPS:n - uusi osoite vielä auki

Lucas Lingman hyvästelee RoPS:n - uusi osoite vielä auki

Lucas Lingman suuntaa uusiin haasteisiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Lauantainen HIFK:n ja RoPS:n päätöskierroksen kohtaaminen on samalla Lucas Lingmanin viimeinen ottelu RoPS-paidassa.

Päättyvällä kaudella RoPSia toukokuun lopusta lähtien luotsannut Pasi Tuutti ilmoitti seuralle syyskuun alussa, ettei ole enää käytettävissä päävalmentajan tehtävään ja HIFK-ottelu on myös Tuutille viimeinen RoPS:ssa.

– Olimme sen jälkeen Vesaan [Tauriainen] yhteydessä. Vesan tulo päävalmentajaksi on sitä pitkäjänteistä työtä, jota seurassa on tehty tällä vuosikymmenellä. Vesa tuntee hyvin pohjoissuomalaiset pelaajat, seurajohtaja Risto Niva kertoi.

Pelaajarintamalta hän paljasti sen verran, että nuorten maajoukkuepelaaja Lucas Lingman lähtee kauden jälkeen muualle. Seura, johon Lingman kaupattiin, kerrotaan myöhemmin. Varmoja jatkajia on kuusi–seitsemän – heidän joukossaan nuorten maajoukkueessa esiintynyt Juho Hyvärinen.

– Olemme olleet tyytyväisiä Lucas Lingmanin panokseen. Kalle Katz ja Kevin Kouassivi-Benissan ovat olleet lainassa Helsingin Jalkapalloklubista ja palaavat sinne. Talvella katsotaan palaavatko he Rovaniemelle.

– Maalivahti on luonnollisesti hankintalistan kärkipäässä, kun Antonio Reguero ei jatka tämän kauden jälkeen joukkueessa, Niva sanoi.


HIFK-RoPS lauantaina 19.10. klo 15.00 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Lapin Kansa, RoPS:n verkkosivut
Lisää uutisia