AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 18.10.2019

"Katsojille hyvää jalkapalloa" - HIFK:n Joel Mattsson houkuttelee yleisöä lauantain otteluun

"Katsojille hyvää jalkapalloa" - HIFK:n Joel Mattsson houkuttelee yleisöä lauantain otteluun

Joel Mattsson odottaa vapautunutta peliä lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK päättää Veikkausliigan haastajasarjan lauantaina kotonaan ottelulla RoPS:aa vastaan.

HIFK myy huomiseen otteluun ennakkolippuja hintaan 10 euroa kaikkiin katsomoihin, joten nyt on hyvä hetki varmistaa paikkansa varsinaisen sarjakauden viimeiseen kotiotteluun. HIFK:n Joel Mattsson toivoo paikalle paljon yleisöä.

– Tähän tarjoukseen kannattaa ehdottomasti tarttua! Toivon mukaan pystytään pelaamaan rennosti, ja tarjoamaan sitä kautta katsojille hyvää jalkapalloa. Sellaista peliä, jossa myös ehkä nähdään enemmän jalkapallon hienouksia.

Mattsson oli jälleen maajoukkuetauolla Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen mukana, ja oli Suomen vaihtopenkillä sekä Malta-voitossa että Tanska-tappiossa. Hän tapasi tässä yhteydessä mm. RoPSin Lucas Lingmanin ja Kevin Kouassivi-Benissanin. Suurempia ennakkoasetelmia huomiseen otteluun ei Mattssonin mukaan kuitenkaan haettu.

– Vähän kyselin vaan, että ovatko pelaamassa lauantaina, mutta hekään eivät sitä vielä tienneet silloin. Eli jätetään psyykkaukset huomiselle, kun nähdään kentällä, Mattsson nauraa lopuksi.

HIFK:n ja RoPSin kohtaaminen siis huomenna Telia 5G-Areenalla klo 15 alkaen, ja ennakkoliput hintaan 10 euroa ovat hankittavissa Ticketmasterin kautta. Huomenna on myös aihetta juhlaan, sillä legendaarinen Jukka Halme palkitaan 200 pelatun IFK-ottelun johdosta ennen ottelun alkua.


HIFK-RoPS lauantaina 19.10. klo 15.00 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia