vko.41 // 15.10.2019

KuPS-toppari maalin makuun U21 EM-karsinnoissa

Vinko Soldo avasi maalitilinsä myös U21-maajoukkueessa. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS-puolustaja Vinko Soldo viimeisteli maanantai-iltana ensimmäisen maalinsa kotimaansa Kroatian U21-maajoukkueessa.

Kroatia jatkoi ikäluokan EM-karsintaa vieraskentällä San Marinossa kukistaen isännät selvin lukemin 0-7 (0-5). Soldo aloitti ottelun vaihtopelaajan roolissa, pääsi tauon jälkeen kentälle pelaamaan toisen puoliajan ja viimeisteli seitsemännen maalin ottelun 75. peliminuutilla.

Soldo pelasi viime perjantaina täydet 90 peliminuuttia, kun Kroatia kohtasi valmistavassa harjoituspelissä Unkarin voittaen vieraskentällä 1-4. Puolustaja on pelannut nyt yhteensä neljä maaottelua Kroatian U21-maajoukkueessa.

Hän pelaa ensimmäistä sarjakauttaan Kuopion Palloseuran riveissä ja hänet valittiin Veikkausliigan elokuun tähdistöjoukkueeseen erinomaisten peliesitystensä ansiosta.

FC Inter-KuPS lauantaina 19.10. klo 15.00 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.