FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.40 // 8.10.2019

Elina Koivisto KuPS:n myynti- ja markkinointijohtajaksi

Elina Koivisto KuPS:n myynti- ja markkinointijohtajaksi

Kuva: KuPS

Kuopion Palloseura vahvistaa toimintaansa uuden myynti- ja markkinointijohtajan palkkaamisella. Elina Koivisto aloitti työt kuopiolaisseurassa maanantaina 7.10.

Hänellä on aiempaa työkokemusta mm. vuosien yrittäjyydestä urheilun sekä hyvinvoinnin parissa ulkomailta, kuin myös b2b–myynnistä sekä myynnistä tapahtumatuotannossa.

- Kuopion Palloseuralla on pitkät perinteet ja on hienoa nähdä kuinka keltamusta sydän sykkii tällä hetkellä kaikilla kuopiolaisilla. Työssäni pääsenkin näkemään tätä läheltä vastatessani myynnistä ja markkinoinnista jo entuudestaan osaavan tiimin kanssa.

- Lähitulevaisuudessa tulen työskentelemään jo olemassaolevien kumppanuuksien parissa sekä kontaktoimaan muita Pohjois-Savon alueella toimivia yrityksiä. Jatkossakin tulemme kunnioittamaan pitkiä perinteitä ja tarjoamaan ikimuistoisia hetkiä jalkapallon parissa, Koivisto kertoo.

Veikkausliigassa eletään tällä hetkellä erittäin jännittäviä hetkiä. Sarjakausi on edennyt ennätystasaisissa merkeissä ja tiivis mestaruustaistelu huipentuu lauantaina 19.10. pelattavalla viimeisellä sarjakierroksella, jolloin sarjajohdossa oleva KuPS matkustaa Turkuun FC Interin vastustajaksi mestaruuden ratkaisevaan huippuotteluun.

- En voisi toivoa parempaa hetkeä hypätä mukaan Kuopion Palloseuran toimintaan. Kausi 2019 on ollut upea ja uskon, että myös ensi kaudesta tulee seuralle erinomainen, mutta käydään sitä ennen vielä Turussa, Koivisto toteaa.


FC Inter-KuPS lauantaina 19.10. klo 15.00 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia