FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.39 // 6.10.2019

​Toisen puoliajat VPS:n turma: "Olemme totta kai pettyneitä"

​Toisen puoliajat VPS:n turma: "Olemme totta kai pettyneitä"

Kuva: Juha Tamminen

VPS:n tippuminen Ykköseen varmistui sunnuntaina HIFK:n kaadettua vaasalaiset maalein 3-2.

Päävalmentaja Christian Sundin mukaan VPS:n pelin taso laski toisella jaksolla. Sama ongelma on jatkunut koko kauden ajan.

- Mielestäni emme luoneet paljon paikkoja ensimmäisellä jaksolla, mutta käytimme mahdollisuutemme hyvin ja teimme maalin. Meillä on ollut sama ongelma koko kauden ajan. Jos katsoo ensimmäisten puoliaikojen perusteella tehtyä sarjataulukkoa, olemme kolmansia. Tänään oli sama homma. Menimme tauolle johdossa, mutta toisella puoliajalla laskimme liian alas, etäisyydet kasvoivat ja laatua ei ollut tarpeeksi pallon kanssa. Toinen puoliaika summaa koko kauden, Sund kommentoi.

Voittokaan ei olisi riittänyt tänään, sillä KPV voitti FC Lahden samaan aikaan lukemin 1-4. Sund olisi silti halunnut antaa hienosti koko kauden joukkueen tukena olleelle vaasalaisyleisölle jotain iloittavaa.

- Olemme totta kai pettyneitä. Pettymys ei johdu vaan tästä pelistä, vaan koko kaudesta. Emme ole onnistuneet yhdessä korjaamaan näitä ongelmia. Meillä oli mahdollisuus, mutta toki KPV:n olisi pitänyt hävitä oma pelinsä. Olisimme silti halunneet lopettaa kotipelit hyvään tulokseen, mutta emme pystyneet siihen tänään, VPS-luotsi harmitteli.


KPV-VPS lauantaina 19.10. klo 15.00 Kokkolan keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia