FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.39 // 6.10.2019

​RoPS oli motivoituneempi: "Lopputulos merkitsi enemmän meille"

​RoPS oli motivoituneempi: "Lopputulos merkitsi enemmän meille"

Kuva: Juha Tamminen

Voitto Seinäjoen Jalkapallokerhosta varmisti Rovaniemen Palloseuran pelaavan Veikkausliigaa myös ensi kaudella. SJK kaatui Keskuskentälle Juho Hyvärisen maalilla 1-0 (1-0).

Varma on aina varmaa. RoPS ei ole koko kauden aikana ollut todellisen putoamisuhan alla, mutta pieni helpotuksen huokaisu luonnollisestikin irtosi, kun sarjapaikka varmistui lopullisesti.

- Pelaajien suoritus oli jälleen kiitettävä. Tänään lopputulos merkitsi enemmän meille kuin vastustajalle. Sitä olimme teroittaneet, ja siitä iso kiitos pelaajille, että sitoutuivat tarvittavaan työmäärän, RoPS:n päävalmentaja Pasi Tuutti totesi ottelun jälkeen.

Ennen ottelua Pasi Tuutti kertoi seinäjokisten olevan yksi vaikeimmin analysoitavista joukkueista. SJK lähestyy lähes jokaista ottelua hiukan eri tavalla riippuen pitkälti käytössä olevista pelaajista. Siitä huolimatta SJK:n tärkeimmät pelilliset vaaramomentit onnistuttiin löytämään.

- Tällä kaudella olemme onnistuneet muutamaa ottelua lukuun ottamatta vastustajan scouttaamisessa, ja siitä iso kiitos Mikko Lignelille, päävalmentaja Tuutti jakoi tunnustusta.

- Tiesimme esimerkiksi helpoimman reitin pois SJK:n viiden pelaajan prässin alta. Se oli ulkokautta Agnaldon tai Hyvärisen kautta, jonka jälkeen löytyi isot tilat ja pääsimme hyökkäämään käytännössä ylivoimalla.

HIFK-RoPS lauantaina 19.10. klo 15.00 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia