FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.39 // 6.10.2019

​Kapteenikin äimistyi Kuopion illassa: "Ei ole koskaan aiemmin uralla"

​Kapteenikin äimistyi Kuopion illassa: "Ei ole koskaan aiemmin uralla"

Kuva: Juha Tamminen

Savon Sanomat Areenalla pelattiin sunnuntaina nykystadionin historian suurin ja hienoin yleisötapahtuma.

Peräti 7114 katsojan ennätysyleisö saapui jännittämään kultamitalien kohtaloa.

KuPS:n kapteeni Petteri Pennanen otti vastuuta ja iski 1-0-johtomaalin ensimmäisen puoliajan lopussa.

- Meillä oli siinä hyvä prässi. Issa Thiaw laittoi pallon viereen ja siitä oli hyvä laittaa takanurkkaan. Kyllä oli pelissä huikea fiilis, ei ole koskaan aiemmin uralla ollut tuollaista fiilistä, KuPS:n kapteeni kiitteli huippuottelun ainutlaatuista tunnelmaa.

Pennasen maali ei kuitenkaan riittänyt voittoon saakka. FC Honka tuli tasoihin erikoistilannemaalilla ottelun 83. minuutilla.

- Pelissä oli huonoa se, että yhden erikoistilanteen me puolustimme huonosti. Ensimmäinen puoliaika oli meiltä hyvä, toisella puoliajalla Honka piti enemmän palloa ja me puolustimme enemmän. Me pidettiin Honka pois paikoilta. Sivuvaparista Honka teki 1-1, sitten me vielä saatiin yksi paikka ratkaista ottelu, ei tehty ja yhteen-yhteen on tyytyminen, Pennanen totesi.

- Me tulimme toiselle puoliajalle hyvin ja paine oli vahva. Oli Hongan hyvyyttä, että he pakottivat meitä alemmas. Tauolla pukukopissa ei ihmeitä tehty, samalla tavalla meillä oli tarkoitus jatkaa. Hongalle ei annettu kuin yksi paikka. Paineita tietenkin on, mutta itse en kokenut niitä. Päinvastoin me saimme niistä positiivista energiaa ja se näkyi ensimmäisellä puoliajalla. Jännitystä ei ollut, Pennanen muistutti.


FC Inter-KuPS lauantaina 19.10. klo 15.00 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia