FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.39 // 6.10.2019

​HIFK maltilla tärkeään voittoon: "Emme panikoineet"

​HIFK maltilla tärkeään voittoon: "Emme panikoineet"

Kuva: Juha Tamminen

HIFK kiilasi haastajasarjan ykköspaikalle kaatamalla VPS:n sunnuntaina Vaasassa maalein 3-2.

- Olin tyytyväinen ensimmäiseen jaksoon, meillä oli hyvä peli-ilme, ja saimme pidettyä palloa enemmän kuin normaalisti. Vastustaja ei saanut kuin yhden laukauksen maalia kohti ennen taukoa, mikä tietysti hyvä asia. Olen ylpeä pelaajista, ja siitä, että emme panikoineet tauon jälkeen, vaan saimme tehtyä ne tarvittavat maalit, HIFK:n päävalmentaja Tor Thodesen kommentoi ottelun jälkeen.

HIFK on pelannut todella vahvan syksyn ja panoksia piisaa vielä kauden viimeisiin matseihin.

- Olemme hyvässä vireessä, olemme ottaneet 10 pistettä 12 mahdollisesta neljän matsin aikana, ja tähän on oltava tyytyväinen. Nyt meillä on eurolopputurnauspaikka saavutettuna, mutta ennen sitä keskitymme täysin seuraavaan otteluun RoPSia vastaan,

HIFK-RoPS lauantaina 19.10. klo 15.00 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia