AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.39 // 5.10.2019

SJK:n Mero puntaroi Rovaniemen reissua: "Tulee varmasti vaikea peli"

SJK:n Mero puntaroi Rovaniemen reissua: "Tulee varmasti vaikea peli"

Joel Mero odottaa tasaista peliä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kohtaa sunnuntaina RoPS:n Rovaniemen Keskuskentällä.

Edellisellä Rovaniemen vierailulla SJK oli hieman varamiehisenä matkassa ja juuri ennen ottelua jouduttiin tekemään vielä viime hetken muutoksia. Peli päättyi 1-1.

- Viimeksi tehtiin lopullinen päätös pelaamisestani vain muutamia minuutteja ennen ottelun alkua. Ja se oli samalla itselleni kauden ensimmäinen peli alkukauden loukkaantumisen jälkeen. Se oli siis ensimmäinen peli kun olin kokoonpanossa ja samalla juuri ennen pelin alkua tuli sitten tieto, että Nadson ei pystykään pelaamaan ja hyppään kehiin. Pelasin sen pelin sitten Tikkasen kanssa, muistelee puolustaja Joel Mero edellistä Rovaniemen reissua SJK:n sivuilla.

- Tasuri sieltä saatiin ja pelattiin mielestäni ihan ok peli. Sitten pelattiin myös täällä hyvin RoPS:a vastaan, mutta jäätiin taas tasuriin. Nyt sitten voitto tästä pelistä, niin jää parempi maku suuhun näistä kohtaamisista, Mero kertaa elokuun maalitonta tasatulosta.

Mero odottaa sunnuntailta tiukkaa vääntöä.

- Ihan varmasti he tulevat peliin kuitenkin kovaa, sillä heillä on siinä vielä se vaara, että joutuvat karsijan paikalle. Eivätkä he taatusti halua siihen, joten tulee varmasti vaikea peli. Mutta me lähdetään voittoa tavoittelemaan, varsinkin kun niitä ei ole viime aikoina meille tullut. Ja meillä on edelleen mahdollisuus päästä eteenpäinkin, joten totta kai lähdetään hakemaan voittoa, huomauttaa Mero.


RoPS-SJK sunnuntaina 6.10. klo 16.00 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia