FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.39 // 5.10.2019

Huippukamppailu sunnuntaina: "Odotan intensiivistä ja ison tunnelatauksen ottelua"

Huippukamppailu sunnuntaina: "Odotan intensiivistä ja ison tunnelatauksen ottelua"

Henri Aalto tähyää Hongan kanssa mitaleille. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka matkustaa sunnuntaina mestaruussarjan toiseksi viimeiseen otteluunsa Kuopioon KuPS:n vieraaksi. Kamppailu käynnistyy Savon Sanomat Areenalla kello 16.00.

Ottelu on molemmille joukkueille todella merkityksellinen. Honka taistelee mitaleista ja suorasta paikasta Eurooppaan. KuPS:illa taasen on mahdollisuus varmistaa Suomen mestaruus.

Otteluun odotetaankin suurta yleisöä ja myös tästä syystä Hongan Henri Aalto odottaa kamppailua innolla.

- KuPS on hyvin organisoitu, selkeän pelitavan omaava joukkue, joka on kaikkiaan hyvässä vireessä. Odotan intensiivistä ja ison tunnelatauksen ottelua, täyden yleisön edessä. Uskon ottelun nousevan myös pelillisesti korkealle tasolle, Aalto huomauttaa Hongan verkkosivuilla.

Veikkausliigan syyskuun joukkuekin heijastelee Hongan kovaa syysvirettä. Joukkueesta löytyy nimittäin Aallon lisäksi myös Gideon Baah, Demba Savage, sekä Javi Hervas.

- Valinta on luonnollisesti kunnia-asia, ja erityisesti ilahduttaa, että edustus oli niin laajaa. Se kertoo, että olemme onnistuneet nimenomaan kollektiivina. Kenet tahansa meidän avauksen pelaajan olisi tässä kuussa voinut valita joukkueeseen, Aalto toteaa.


KuPS-FC Honka sunnuntaina 6.10. klo 16.00 Savon Sanomat Areenalla Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä JIM:llä ja Ruudussa.


Lisää uutisia