FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.39 // 30.9.2019

​Brasilialaispuolustaja jatkaa SJK:ssa: "Ensi kaudesta tulee toisenlainen"

​Brasilialaispuolustaja jatkaa SJK:ssa: "Ensi kaudesta tulee toisenlainen"

Kuva: Juha Tamminen

Brasilialaispuolustaja José Nadson jatkaa SJK:n paidassa ainakin kauden 2020 loppuun.

Viime keväänä SJK:n mukaan liittynyt Nadson on pelannut urallaan Mestareiden Liigaa ja Eurooppa-Liigaa lohkovaiheissa. Hän on edustanut Belgian suurseura Genkiä ja Moldovan Sheriff Tiraspolia sekä Venäjän pääsarjassa Samaraa. Veikkausliigassa hänet on valittu kaksi kertaa kuukauden joukkueeseen kuluvalla kaudella ja hän on myös osa SJK:n kapteenistoa.

Tällä kaudella Nadson on pelannut Veikkausliigassa 16 ottelua ja toistaiseksi ainoa maali syntyi vierasottelussa FC Interiä vastaan huhtikuussa. Lisäksi hän pelasi yhdessä Suomen cupin ottelussa.

- Olen todella iloinen tästä uudesta sopimuksesta ja mahdollisuudesta jatkaa tässä perheessä joka SJK on. Minulla on täällä todella hyvä olo ja tämä on hieno seura, sanoo SJK:ssa jatkava Nadson.

- Haluankin heti ensimmäiseksi pyytää anteeksi kannattajilta tätä kautta. Sillä meillä on ollut tarpeeksi laatua joukkueessa taistella paljon paremmista asioista tällä kaudella. En tiedä mitä oikein tapahtui, mutta lupaan, että teen kaikkeni sen eteen, että ensi kaudesta tulee meille toisenlainen, pahoittelee Nadson.

- Lupaan harjoitella niin kovaa kuin pystyn, tehdä kaikkeni kentällä ja autan myös muuta joukkuetta tekemään niin, Nadson jatkaa.

- Meidän kannattajat ovat olleet aina tukenamme. Niin hyvinä kuin huonoina hetkinä, vaikka emme ole sitä aina ansainneet. Se saa minut tuntemaan, että me todella olemme yhtä. Me olemme aidosti perhettä. Ensi kaudella haluan antaa heille jotain takaisin, Nadson korostaa vielä lopuksi.


RoPS-SJK sunnuntaina 6.10. klo 16.00 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia