AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 28.9.2019

VPS-luotsi Sund painottaa: "Se on ehkä se tärkein juttu"

VPS-luotsi Sund painottaa: "Se on ehkä se tärkein juttu"

Christian Sund tietää tarkkaan RoPS:n vahvuudet. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS kohtaaa lauantaina Rovaniemen Palloseuran vieraskentällä.

VPS:n leirissä tiedostetaan isäntien vahvuudet. Rovaniemeläisten joukkueesta löytyy paljon laatua heikosta tuloskunnosta huolimatta. Maalia vartioiva Antonio Reguero kuuluu liigan maalivahtieliittiin ja keskikentällä peliä pyörittävä Lucas Lingman on yksi Suomen lahjakkaimmista keskikenttäpelaajista.

Kauden aiemmat kohtaamiset Veikkausliigassa Vepsun ja RoPSin välillä päättyivät rovaniemeläisten 1-0 ja 2-1 -voittoihin.

- Olemme pelanneet RoPSia vastaan talvella ja kaksi kertaa sarjassa. Sarjapelit ovat jääneet kyllä hampaankoloon. Jollain tavalla he ovat vieneet pidemmän korren niissä peleissä. Se yritetään nyt kääntää, jotta me voittaisimme tällä kertaa, VPS:n päävalmentaja Christian Sund toteaa seuransa verkkosivuilla.

- Päästimme Rovaniemellä viimeksi erikoistilannemaalin. Heillä on hyviä antajia ja suht hyviä pääpelaajia. Siinä pitää olla valmiina. RoPSilla on erityyppisiä pelaajia ja he voivat pelata monella tavalla. Heillä on ollut paljon hyviä pelejä tällä kaudella. Viimeisimmät tulokset ovat olleet huonompia, joten sieltä tulee varmasti nälkäinen joukkue, Sund sanoo tulevasta vastustajasta.

Avaimet voittoon löytyvät Sundin mukaan puolustuspelistä. Nollapelit ovat olleet liian harvinaisia tällä kaudella "Raidan" otteluissa.

- Meidän täytyy pitää oma maali puhtaana. Se on ehkä se tärkein juttu. Tulemme kyllä tekemään yhden tai kaksi maalia, päävalmentaja päättää.


RoPS-VPS Rovaniemen Keskuskentällä lauantaina 28.9. kello 17. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia