AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 28.9.2019

Interin Riveiro: "Yritämme joka tapauksessa olla ajattelematta liikaa vastustajaa"

Interin Riveiro: "Yritämme joka tapauksessa olla ajattelematta liikaa vastustajaa"

Jose Riveirolla on miettimistä Hongan vahvan vireen kanssa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter ja FC Honka ottavat lauantaina toisistaan mittaa Turun Veritas Stadionilla.

Vierasjoukkue Honka on ilmoittautunut tosissaan kilpaan mitaleista ja teoriassa espoolaiset voisivat voittaa jopa mestaruuden. Se vaatisi kuitenkin runsasta ristiinpelaamista nykyiseltä kärkikolmikolta ja täysiä pistepotteja Hongalta. Interin päävalmentaja Jose Riveiron mukaan vastustaja on silti pohjimmiltaan sama joukkue kuin aikaisemminkin.

– Honka on edelleen suunnilleen sama Honka kuin alkukaudesta. Kentällä on samat pelaajat, vaikka he hankkivatkin monta pelaajaa siirtoikkunan loppuvaiheilla. Honka on pallon kanssa erittäin hyvä joukkue ja yksi liigan parhaista hyökkäyspäässä. He voivat parhaana päivänään dominoida, mutta tunnemme myös heidän heikkoutensa. Yritämme joka tapauksessa olla ajattelematta liikaa vastustajaa ja keskittyä itseemme. Meidän on luotettava omaan tekemiseemme ja niihin asioihin, joita kentällä teemme, Riveiro muistuttaa Interin verkkosivuilla.

Interin osalta edellinen ottelu puolestaan katkaisi neljän pelin mittaisen voittoputken. Ilves onnistui tekemään ottelun ainoan maalin aivan pelin lopussa. Ennen Ilves-ottelua pelatuista yhdeksästä liigaottelusta Inter oli voittanut peräti kahdeksan. Riveiro haluaa joukkueen huonon esityksen jälkeen nähdä kentällä jälleen sen todellisen Interin.

– Meidän on jälleen oltava omia itseämme. Tampereella pelannut Inter ei ollut lähelläkään sitä versiota Interistä, joka yritämme olla joka viikko. Se oli kuitenkin vain yksittäinen huono tulos, huono päivä ja huono esitys. Meidän täytyy näyttää, kuinka vahvoja voimme olla täysin keskittyneinä ja itseemme luottavina. Sellaisen Interin Honka saa vastaansa kentällä, Riveiro toteaa.


FC Inter-FC Honka Veritas Stadionilla lauantaina 28.9. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia