FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.38 // 27.9.2019

SJK:n nuorella lupauksella kova luotto maalihanan aukeamiseen

SJK:n nuorella lupauksella kova luotto maalihanan aukeamiseen

Jeremiah Streng on SJK:n nuoria lupauksia. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n päävalmentaja Brian Page on antanut viime otteluissa paljon vastuuta myös nuorille pelaajille, mutta hyökkääjä Jeremiah Streng on saanut sitä jo aiemminkin kauden aikana.

Suomen U19-maajoukkueeseen jälleen valittu hyökkääjä ei ole vielä onnistunut tekemään maalia Veikkausliigassa, mutta niitä on nähty SJK Akatemian riveissä Kakkosessa, Suomen cupissa edustuksen paidassa ja maajoukkueessa.

- Totta kai se on harmi, ettei sitä liigamaalia ole vielä tullut, mutta en ota siitä liikaa paineita. Toivotaan kuitenkin, että se pian tulee. Se on kuitenkin ollut melkein joka matsissa niin lähellä. Tärkeintä on, että pääsee paikoille ja on vaarallinen, kyllä se sitä kautta tulee. Sitten se on ongelma, jos ei pääse edes niihin. Hyvä tietenkin, että on tullut maaleja maajoukkueessa ja SJK Akatemian paidassa, mutta haluaisin tehdä myös maaleja Veikkausliigassa, sanoo 17-vuotias Streng seuransa verkkosivuilla.

Seuraavaksi SJK kohtaa perjantaina kotonaan KPV:n.

- Kokonaisuutena, olen tyytyväinen, että olen saanut pelata paljon. Kesällä oli yksi jakso, jossa en ollut edustusjoukkueen mukana, mutta palasin takaisin ja nyt on mennyt hyvin. Tai olen pelannut mielestäni hyvin, mutta maaleja ei ole vain vielä tullut. Mutta kyllä niitä tulee. Se on varmaa, Streng jatkaa.

- Tavoitteena tulevaisuudessa on, että saan vielä enemmän vastuuta, pelaan vielä enemmän ja teen paljon maaleja. Toivon, että tulen olemaan tärkeä osa tätä joukkuetta tulevaisuudessa, kertoo Streng.


SJK-KPV OmaSP Stadionilla perjantaina 27.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia