AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.38 // 26.9.2019

Moshtagh Yaghoubi on vapautettu sopimuksesta SJK:n kanssa

Moshtagh Yaghoubi on vapautettu sopimuksesta SJK:n kanssa

Moshtagh "Mosa" Yaghoubi toipuu ylirasituksesta. (Kuva: Juha Tamminen)

Ylirasituksesta kärsivä Moshtagh Yaghoubi on vapautettu kauden 2019 kattaneesta sopimuksesta SJK:n kanssa hyvässä yhteisymmärryksessä.

Kauden alussa joukkueeseen liittynyt keskikenttäpelaaja on ollut viime viikkoina sivussa SJK:n peleistä ja harjoituksista sairausloman vuoksi. Hän kärsii ylirasituksesta, eikä sen vuoksi muun muassa palaudu harjoituksista. Tämä on pitkittänyt hänen toipumistaan. SJK:ssa tilanne ymmärretään ja Yaghoubi voi palata kotiin perheensä luo kuntouttamaan itseään.

24-vuotias Yaghoubi pelasi SJK:ssa 15 Veikkausliigan ottelua ja teki niissä yhden maalin sekä antoi yhden maaliin johtaneen syötön. Tämän lisäksi hän pelasi kolme Suomen cupin ottelua. Viimeinen peli SJK-paidassa oli 19. elokuuta.

SJK-KPV OmaSP Stadionilla perjantaina 27.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia