FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 20.9.2019

VPS-luotsi Sund: "Olemme tosi pettyneitä"

VPS-luotsi Sund: "Olemme tosi pettyneitä"

Cristian Sundin VPS hävisi FC Lahdelle. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS kohtasi FC Lahden 95-vuotisjuhlaottelussaan perjantai-iltana Vaasan Hietalahdessa. Vepsun toisen puoliajan synkkä pariminuuttinen ratkaisi lopulta ottelun vierasjoukkueelle lukemin 1-2.

VPS:n päävalmentaja Christian Sund oli todella pettynyt ottelun lopputulokseen. Sundin mukaan VPS hallitsi peliä alun vaikeuksien jälkeen.

- Onnittelut FC Lahdelle. Olemme tosi pettyneitä. Annoimme pelin alussa Lahdelle pari paikkaa, mistä he olisivat voineet tehdä maalin. Sitten me otimme pelin haltuun ja loimme maalintekotilanteita. Saimme palkinnon ja menimme johtoon. Totta kai Lahti teki pelin meille vaikeaksi. Meillä oli korkea linja ja heidän ylin hyökkääjänsä ei tehnyt aloitteita, mutta ne takaa tulevat tekivät, VPS-luotsi kommentoi seuransa verkkosivuilla.

FC Lahti nousi voittoon kahdella salamamaalilla toisella jaksolla. Vepsu ei saanut lopussa riittävän kovaa kirivaihdetta päälle.

- Nukahdimme pari kertaa toisella puoliajalla. Meidän olisi pitänyt ohjata vastustaja maaleissa oikealle jalalle, mutta me ohjasimme heidät sisään. Kaksi hienoa viimeistelyä ja sitten peli on niin kuin pelattu. Ei saatu oikein painetta lopussa ja tuntui, että pelaajilta meni ilmat, kun 1-2 -maali tuli niin nopeasti.


RoPS-VPS Rovaniemen Keskuskentällä lauantaina 28.9. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia