AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 20.9.2019

SJK:n Kiuru lataa: "Seuraavaksi sitten se maali"

SJK:n Kiuru lataa: "Seuraavaksi sitten se maali"

SJK ja HIFK kohtaavat lauantaina Helsingissä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n ottelut Veikkausliigan haastajasarjassa jatkuvat lauantaina Helsingissä HIFK:ta vastaan.

SJK:n 19-vuotias Jyri Kiuru asetti itselleen SJK Akatemiaan täksi kaudeksi liittyessään tavoitteeeksi edustusjoukkueen harjoitusringin sekä debyytin tekemisen Veikkausliigassa.

Debyyttiottelu oli Seinäjoella elokuun lopulla pelattu SJK - KuPS. Debyytissä syntyi myös maali, joka kuitenkin hylättiin paitsiona. Kiuru on pelannut nyt SJK:n kahdessa viimeisessä ottelussa täydet minuutit.

- On totta kai tuntunut siistiltä ja olen kiitollinen siitä, että olen päässyt pelaamaan. Seuraavaksi sitten se maali, sanoo Kiuru SJK:n verkkosivuilla.

- Onhan tämä vielä aika paljon ammattimaisempaa kuin akatemian toiminta ja tottakai sen pitääkin olla. Tänne sieltä halutaan nostaa pelaajia. Tempo treeneissä on vielä vähän kovempi kuin akatemian treeneissä ja sama peleissä. Kyllä se ero oikeasti on aika suuri. Uskon kuitenkin, että olen ollut siihen valmis. Tottakai se vähän tulee yllätyksenä, kun palloa pitää liikuttaa vielä paljon nopeammin. Minut on myös otettu hyvin joukkueessa vastaan, että ei ole ollut mitään ongelmia, Kiuru jatkaa.

Kiuru on viihtynyt Seinäjoella mainiosti.

- Täällä on hyvät olosuhteet ja saa keskittyä siihen mitä haluaa tehdä. Ei ole kyllä mitään valittamista, päättää Kiuru.


HIFK-SJK lauantaina 21.9. klo 18.00 Telia 5G Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia