vko.37 // 20.9.2019

"Hirveä, hirveä pettymys" – musta minuutti vei VPS:lta kaiken

Juho Lähteelle jäi katkera maku perjantan ottelusta. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS oli tukevasta kiinni kolmessa äärimmäisen tärkeässä haastajasarjan pisteessä FC Lahtea vastaan pitkään, mutta yksi minuutti muutti kaiken.

FC Lahti iski 75. minuutilta laidalta tasoituksen Vepsun johdettua ottelua pitkään 1-0 ja kotijoukkue ehti tuskin toipua tasoituksesta, kun vieraat iskivät toistamiseen miltei samalla tavoin.

– Hirveä, hirveä pettymys, sanoi VPS:n Juho Lähde Pohjalaiselle.

Lähde ei lähtenyt mukaan paitsiota kaivanneisiin, vaan ihmetteli sitä, miten nopeasti kaikki kääntyi päälaelleen.

– Peli oli kontrollissamme, ja sitten tulivat vastustajan maalit. Pidimme linjaa ylhäällä, mutta ei se paitsio ollut. Puolustimme huonosti senkin jälkeen.

- En muista, milloin omalle kohdalle olisi sattunut noin lyhyessä ajassa kaksi maalia, Lähde puisteli päätään.

RoPS-VPS Rovaniemen Keskuskentällä lauantaina 28.9. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Pohjalainen