FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 19.9.2019

​VPS:n Sund lupailee: "Tulemme näkemään paljon maaleja huomenna"

​VPS:n Sund lupailee: "Tulemme näkemään paljon maaleja huomenna"

VPS:n päävalmentaja Christian Sund uskoo, että perjantaina nähdään maaleja VPS:n ja FC Lahden välisessä haastajasarjan ottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS kohtaa haastajasarjan kotiavauksessaan FC Lahden perjantai-iltana Elisa Stadionilla. Vepsu on hallinnut kauden aiempia tasapeleihin päättyneitä kohtaamisia, mutta vierasjoukkue tulee otteluun hyvän tuloksen siivittämänä.

Elisa Stadionille perjantaina saapuva FC Lahti aloitti haastajasarjan vakuuttavalla 3-0 -voitolla RoPS:sta ja Sami Ristilän johtama joukkue on perjantain otteluun lähdettäessä haastajasarjan piikkipaikalla. "Mustat Kuhnurit" ovat käyttäneet maalipaikkansa tehokkaasti tällä kaudella, joten VPS:n täytyy olla tarkkana puolustuspäässä. Lahtelaisten terveystilanne on hyvä ja vain Drilon Shala on sivussa loukkaantumisen takia. Eemeli Virta ja Jean-Christophe Coubronne puuttuvat kuitenkin FC Lahden kokoonpanosta pelikieltojen takia. Molemmat kauden aiemmista kohtaamisista VPS:n ja Lahden välillä päättyivät 1-1 -tasapeliin.

VPS:n päävalmentaja Christian Sund uskoo, että VPS:n 95-vuotisjuhlaottelussa nähdään paljon maaleja.

- Toivottavasti pystymme hallitsemaan peliä sillä tavalla kuin haluamme. Tulemme näkemään paljon maaleja huomenna, mutta tavoitteemme on pitää oma maali puhtaana, Sund totesi.

Lisää uutisia