FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 18.9.2019

HJK:n nollattavana iso pettymys - ”Ei riitä, että sinulla on joku nimi selässä ja Klubi-paita päällä”

HJK:n nollattavana iso pettymys - ”Ei riitä, että sinulla on joku nimi selässä ja Klubi-paita päällä”

Kuva: Juha Tamminen

HJK kärsi sunnuntaina Kuopiossa 0-1-tappion KuPS:lle. Tulos oli iso kolaus hallitsevan mestarin loppukauden tavoitteille. Nikolai Alho oli pelin jälkeen suorastaan häkeltynyt.

Nikolai Alho kantoi kapteeninnauhaa Sebastian Dahlströmin kärsittyä pelikieltoa. Alho saapui ottelun jälkeiseen Ruudun studion haastatteluun äärimmäisen pettyneenä.

- Siinä ei ollut mitään. Mitä siinä oli? Siinä ei ollut mitään, ei mitään, suorastaan epäuskoinen Alho aloitti.

- Pelissämme ei ollut liikettä, emme tehneet kaverille helpoksi. Olimme niin huolimattomia. Meidän pitää pystyä pelaamaan, ei saa mennä piiloon. Menetimme (palloa) koko ajan keskikentällä ja siitä sitten vastahyökkäys. Ja tiedämme, että KuPS on niin hyvä vastahyökkäyksissä. Toisella puoliajalla meni vähän paremmin, mutta ei riitä. Meillä on ollut koko kauden vaikeuksia tehdä maaleja, ei saa antaa vastustajalle.

Studion juontanut Antti Virolainen huomautti, että helsinkiläisten tekeminen parani toiselle puoliajalle.

- Joo totta kai, mutta 45 minuuttia ei riitä. Sen pitää olla 95 minuuttia. Ei riitä missään nimessä, puolustaja vastasi.

Saku-Pekka Sundelin puolestaan halusi tietää "nyt jos koskaan, mitä siellä kopissa tauolla puhuttiin".

- Ykkösasia Tonilta (päävalmentaja Koskela) ja muiltakin oli, että emme voi mennä piiloon. Ei riitä, että sinulla on joku nimi selässä ja Klubi-paita päällä. Sinun pitää ansaita se ja pelata sen eteen, auttaa joukkuekaveria. Se puuttui ensimmäisellä puoliajalla.

HJK on nyt viidentenä, kun mestaruussarjaa on jäljellä neljä ottelua. Eroa piikkipaikan FC Interiin on 11 pistettä. Seuraava haaste on pääkaupunkiseudun derby, kun Klubi matkaa lauantaina Espooseen FC Hongan vieraaksi.

- Kaikkihan sen tietävät, tämä oli todella huono pistemenetys. Kausi jatkuu, kaikki loput pelit pitää voittaa. Nyt voimme vaikuttaa enää siihen, tänään peli oli tällainen. Lähdemme voittamaan kaikki neljä peliä, mutta tällainen esitys ei riitä. Toinen puoliaika oli parempi, mutta kokonaisuus ei riitä.


FC Honka-HJK Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 21.9. klo 13. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Ruudun lähetys
Lisää uutisia