FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 17.9.2019

VPS:lle kova kolaus - luottotoppari sivussa loppukauden

VPS:lle kova kolaus - luottotoppari sivussa loppukauden

Timi Lahden kausi päättyi ikävään loukkaantumiseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura menettää tärkeän palasen alakerrastaan loppukaudeksi, kun Timi Lahden kausi on ohi.

Lahti loukkasi vasemman jalkansa takareiden viime perjantaina Seinäjoella SJK-ottelussa. Hän teki ottelussa VPS:n ainoan maalin, mutta joutui jättämään kentän ottelun lopussa.

– Se oli tavallinen taklaustilanne, mutta takareidestä sieppasi. Kävin maanantaina magneettikuvissa, ja tilanne on nyt tämä. Harmittaa ihan määrättömästi, Lahti sanoo Pohjalaiselle.

Lahti liikkui tiistaina Vaasan Elisa Stadionilla kyynärsauvoilla.

– Loppusyksy menee jalkaa kuntouttaessa, valitettavasti. Joku repeämä siellä lihaksessa on. Tuli aika lailla puun takaa, että vamma on noin vakava.

Lahti on VPS:n avauskokoonpanon vakiopelaajia ja isossa roolissa myös henkisesti, joten hänen kautensa päättyminen ennen aikojaan on joukkueelle kova isku. Tosin yhtä kova on "osuma" myös pelaajan suuntaan.

– On ihan hirveää, kun ei itse voi olla kokoonpanossa eikä kentällä auttaa joukkuetta. Pelin katsominen sivusta on yhtä piinaa, Lahti tietää.

– Meidän tilanteessamme tulee lisäpainetta, kun kamppailemme sarjapaikasta. Jos jäljelläolevat pelit olisivat keskikastin otteluita, eikä olisi näin kovat panokset, olisi varmasti helpompaa olla sivussa. Mutta nyt on kyseessä sarjapaikka, periaatteessa työpaikkakin. Ne ovat aika kovia juttuja.


VPS-FC Lahti perjantaina 20.9. klo 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Pohjalainen
Lisää uutisia