FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 17.9.2019

Elokuun kuukauden pelaaja hehkuttaa: ”Itsellä kulki ja joukkueella kulki, aivan mahtifiilis”

Elokuun kuukauden pelaaja hehkuttaa: ”Itsellä kulki ja joukkueella kulki, aivan mahtifiilis”

Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseuran hyökkääjä Ilmari Niskanen valittiin Veikkausliigan elokuun parhaaksi pelaajaksi.

Niskanen pelasi loistavan elokuun tehden viidessä pelissä kolme liigamaalia ja antaen kolme maalisyöttöä ja hänet palkittiin sunnuntaisen HJK-ottelun yhteydessä Savon Sanomat Areenalla.

- Valinta tuntuu tosi hienolta. Valinta kertoo, että pelit ovat kulkeneet hyvin. Ensimmäistä kertaa minut valittiin kuukauden pelaajaksi, on hieno kunnia kun kanssapelaajat äänestävät näin. Iso kiitos pitää antaa myös omille joukkuetovereille, sillä ilman hyvää joukkuetta ei kukaan yksilö pääse nousemaan esiin, Niskanen hehkutti.

- Kokonaisuudessaan olen tosi tyytyväinen elokuun peleihin. Ei se täydellisyyttä ollut vieläkään, aika hyvällä tasolla pääsin pelaamaan jokaisessa pelissä ja pari huippuonnistumista tuli. Erityisesti Inter-peli oli tosi hyvä. Itsellä kulki ja joukkueella kulki, aivan mahtifiilis. Positiivinen kierre alkoi ja onnistumiset ruokkivat lisää onnistumisia.

KuPS jahtaa tänä syksynä seurahistoriansa kuudetta Suomen mestaruutta. Sunnuntai-iltana joukkue otti jälleen ison askeleen kohti unelman täyttymistä, kun kotimaisten liigakenttien vakiokestomenestyjä HJK kaatui sateisella Savon Sanomat Areenalla 1-0-lukemin.

- Se oli tosi vahva peli meiltä kaikin puolin. Hyökkäyspeli toimi ja puolustuspeli toimi ja tosi hyvällä tasolla me pelasimme joukkueena. Maalintekotehokkuutta olisi voinut vielä vähän parantaa niin olisimme saaneet enemmän maaleja. Voitto oli meidän omaa hyvyyttämme, prässi toimi ja sillä me otimme HJK:n vahvuudet pelistä pois. Joukkuepeli toimii ja älyttömän tärkeä voitto me otettiin.

Keltamustan voitonhimoinen mestaruusjahti jatkuu ensi viikonloppuna Ahvenanmaalla. Joukkue matkustaa saarelle voitontahtoisin mielin.

- Meillä on hyvä viiden voiton putki päällä ja luotto itseemme on korkealla. Neljä matsia on vielä jäljellä ja kaikki saumat on. Kaksi edellistä syksyä ovat olleet hienoa aikaa ja kunnonajoitus on osunut kohdalleen kahdesti. On hienoa, että hyvä vire on jälleen löytynyt.


IFK Mariehamn-KuPS Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 22.9. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia