AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 15.9.2019

"Olemme täynnä energiaa ja itseluottamusta" – Inter valmiina mestaruustaistoon

"Olemme täynnä energiaa ja itseluottamusta" – Inter valmiina mestaruustaistoon

Jose Riveiro on tyytyväinen Interin ilmeeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Kärkipaikalta syksyn mestaruussarjaan lähtevä FC Inter isännöi sunnuntaina IFK Mariehamnia.

Elokuun lopussa pelatun runkosarjan päätöskierroksen vierasvoitto Ilveksestä Timo Furuholmin maalilla nosti sinimustapaidat ykkössijalle ohi Ilveksen. Myös kakkospaikalle kiilannut KuPS on mestaruussarjan alkaessa kahden pisteen päässä Interistä.

Kahden viikon tauko otteluissa mahdollisti Interin pelaajille muutaman vapaapäivän edellisen ottelun jälkeen. Albion Ademi, Niko Markkula ja Elias Mastokangas ovat tauon aikana saaneet kunnian olla maajoukkuetehtävissä, kun taas useimmilla pelaajilla on ollut hyvä mahdollisuus palautua runkosarjan rasituksista.

Interin päävalmentaja Jose Riveiron mukaan maajoukkuetauko on sujunut hyvin.

– Pelaajilla oli mahdollisuus unohtaa rutiinit parin päivän ajaksi ja sen jälkeen olemme harjoitelleet ja valmistautuneet jälleen kokonaisen viikon.

- Minun on pakko todeta, että pelaajien käytös ja suoritukset ovat olleet fantastisia näiden viime päivien aikana. Olemme täynnä energiaa ja itseluottamusta mestaruussarjaan lähdettäessä, Riveiro kuvailee.


FC Inter - IFK Mariehamn Veritas Stadionilla sunnuntaina 15.9. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia