FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.36 // 12.9.2019

SJK:n Hurme: "Tämä on meillekin vähän pakkovoiton paikka"

SJK:n Hurme: "Tämä on meillekin vähän pakkovoiton paikka"

Jarkko Hurmeen pelit ovat olleet vähissä tällä kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK saa perjantaina vastaansa Vaasan Palloseuran Seinäjoen OmaSp Stadionilla.

SJK:n puolustaja Jarkko Hurmeelle perjantain VPS-kohtaaminen on kauden ensimmäinen. SJK:ta kaudesta 2016 lähtien edustanut Hurme on kuitenkin ehtinyt pelata otteluita VPS:ää vastaan jo useampaan kertaan.

- Ensimmäistä kertaa pelataan nyt tälläisessä sarjajärjestelmässä ja jos se on VPS:lle tärkeä peli, niin tuntuu, että tämä on meillekin vähän pakkovoiton paikka. Meidän pitää olla Haastajasarjan kahden parhaan joukossa. Derby itsessään on tärkeä, mutta tämä sarjajärjestelmä tuo siihen vielä lisää, eikä tämä ole mikään tavallinen kolmen pisteen peli, pohtii Hurme SJK:n verkkosivuilla.

Hurme oli pitkään sivussa talvikaudella ja keväällä. Keväällä tuli uusi loukkaantuminen HJK-vieraspelissä ja paluu kentille tapahtui vasta nyt syksyllä.

- Talvella muutimme treenaamistani, kun mulla oli siinä ne pari leikkausta alla. Päätettiin silloin, että otetaan ihan rauhassa ja laitetaan oikeasti ne jalat kuntoon ennen kuin aletaan pelaamaan. Ja se tuntuikin silloin sitten keväällä siltä. Mutta sitten tuo helkkarin lonkka meni pelissä siinä, ja se pilasi kaiken täysin. Jalat tuntui silloin todella hyvältä, niin uusi loukkaantuminen tuli kyllä todella veemäiseen paikkaan, kertoo Hurme.

- Nyt sitten taas jalat ovat kunnossa, lonkka on kunnossa ja jos ihan rehellisiä ollaan niin tuntuu, että olen juuri nyt parhaassa kunnossa mitä olen täällä Seinäjoella pelatessa ollut koskaan. Kun olen joutunut olemaan pitkään poissa, niin olen myös saanut kuntouttaa itseni täysin siinä samalla. Tosi hyvältä tuntuu ja on ollut kyllä helkkarin kiva päästä pelaamaan ja treenaamaan kunnolla pitkästä aikaa, Hurme jatkaa.

Hurme on valmis tositoimiin perjantaina.

- Kerrankin kun kunnossa pääsee pelaamaan, niin mikäs sen mukavampaa. Ja jos valinta kohdistuu meikäläiseen perjantaina, niin taatusti annan kentällä aivan kaikkeni, siitä ei ainakaan jää kiinni, vakuuttaa Hurme.


SJK-VPS OmaSp Stadionilla perjantaina 13.9. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia