FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.36 // 11.9.2019

"Tämä on ollut hyvä viikko" - Sund luottavaisena haastajasarjan avaukseen

"Tämä on ollut hyvä viikko" - Sund luottavaisena haastajasarjan avaukseen

Vepsulla on hyvä harjoitusviikko alla. (Kuva: Juha Tamminen)

Maajoukkuetauko on nyt ohi ja haastajasarjan alku on aivan kulman takana. VPS piti runkosarjan päättymisen jälkeen lyhyen loman, jonka jälkeen joukkue palasi harjoituskentälle.

Treeneissä on päästy keskittymään pelin taktiseen puoleen ja lähes kaikki pelaajat ovat olleet harjoitusvahvuudessa. Jonas Häkkinen oli ainut VPS-pelaaja maajoukkuetehtävissä. Häkkinen pelasi ottelun viimeiset minuutit, kun U21-maajoukkue otti hienon vierasvoiton Ukrainassa. Kotipelin Pohjois-Irlantia vastaan Häkkinen katseli kokonaan vaihtopenkiltä.

- Tosi hyvä fiilis nyt, kun pelit jatkuvat. Meillä oli ainoastaan yksi pelaaja maajoukkueen mukana ja hänkin oli tänään treeneissä. Tämä on ollut hyvä viikko ja melkein kaikki pelaajat ovat olleet käytettävissä, Vepsun päävalmentaja Christian Sund kertoo.

Vilskettä harjoituksissa on riittänyt ja fokus ollut selkeä ennen perjantain SJK-ottelua.

- Olemme pyrkineet siihen, että harjoituksissa olisi yli 20 pelaajaa. Sen takia akatemian pelaajia on ollut nyt mukana, Sund toteaa.

- Olemme käyneet paljon taktisia asioita läpi ja vauhti ei ole ehkä ollut niin kova, mutta olemme keskittyneet enemmän kollektiiviseen pelaamiseen,


SJK-VPS OmaSp Stadionilla perjantaina 13.9. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia