FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.36 // 10.9.2019

KuPS avaa lapsille oman VIP-tilan HJK-otteluun – ei erillistä pääsymaksua

KuPS avaa lapsille oman VIP-tilan HJK-otteluun – ei erillistä pääsymaksua

KuPS:lle lapset ovat tärkeä VIP-ryhmä. (Kuva: Juha Tamminen)

Lapset ovat tärkeitä ja heille halutaan tarjota parasta, eli lapset ovat VIP. Tämän havainnon tehtyään Kuopion Palloseura päätti rakentaa lapsille aivan oman VIP-tilan KuPS-HJK-peliin.

VIP tarkoittaa luonnollisesti pelin seuraamisen ohella lisäetuisuuksia. KuPS:n lasten vipissä onkin tarjolla makuaistia hellimään mehua ja erilaisia pieniä herkkuja. Energiaa voi suunnata mielenkiintoisiin touhuihin, kuten kannatusräikän tekemiseen ja tarkkuusfutikseen. Luvassa on siis hyviä makuja, ääntä ja energiaa.

- Jalkapallo kuuluu kaikille ja ottelutapahtumat ovat kokonaisuuksia, joista haluaisimme kaikkien nauttivan. Toivommekin, että mahdollisimman moni lapsi saisi mieleenpainuvan muiston käynnistään KuPS:n pelissä, kertoo Kuopion Palloseuran toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen.

Lasten VIP aukaisee ovet tuntia ennen pelin alkua, jolloin myös touhut alkavat. VIP-palvelut ovat käytössä aina pelin loppumiseen saakka. Lasten VIP on tarkoitettu alle 14-vuotiaille ja leikkiminen tapahtuu vanhempien vastuulla. Alle 6-vuotiaiden lasten kohdalla olisi suotavaa, että mukana olisi myös aikuinen.

Kuopion Palloseuran yhteistyökumppani Grano keskittyy sisältöjen tuottamiseen ja heille sopiikin erinomaisesti Lasten VIPin mahdollistaminen. Lapsilta ei siten peritä normaalin pääsymaksun lisäksi VIP:iin pääsystä erillistä maksua, vaan lapsen tarvitsee vain tulla paikalle ja siitä se sitten lähtee.


KuPS - HJK sunnuntaina 15.9. klo 18.30 Savon Sanomat Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.03 // 23.1.2020
vko.03 // 23.1.2020
Lisää uutisia