FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.35 // 8.9.2019

"Suomessa on jalkapallokulttuuri nousemassa hienolla tavalla" - Rasmus Karjalainen kiittelee yleisöä

"Suomessa on jalkapallokulttuuri nousemassa hienolla tavalla" - Rasmus Karjalainen kiittelee yleisöä

Rasse KuPS-paidassa vauhdissa alkukaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:sta Fortuna Sittardiin kesällä siirtynyt Rasmus Karjalainen nauttii täysin rinnoin tunnelmasta Huuhkajien kanssa EM-karsinnoissa.

Karjalainen aloitti torstaina Kreikka-ottelun vaihtopelaajan roolissa ja pääsi lopussa kentälle Teemu Pukin tullessa vaihtoon. "Rasse" pääsi pelaamaan loput kymmenen minuuttia nauttien joka hetkestä täysin siemauksin.

- Erittäin hyvä peli. Meillä oli enemmänkin maalipaikkoja ja me olimme parempi joukkue. Ylpeä pitää olla joukkueen hyvästä taistelusta ja kaikkemme laitettiin peliin. Kreikka-ottelu on yksi hienoimmista peleistä, jossa olen saanut olla mukana, hyökkääjä iloitsee.

- Tulin Teemun tilalle jatkamaan hänen tekemäänsä hommaa. Tehtävänä oli antaa painetta vastustajalle mahdollisimman paljon, eikä antaa heille rauhaa rakentaa omaa peliään. Stadionilla oli huikea tunnelma ja Suomessa on jalkapallokulttuuri nousemassa hienolla tavalla, Rasmus kiittelee paikallaollutta äänekästä kotiyleisöä.

Huuhkajien taistelu jatkuu sunnuntaina maailmankuulua Italian A-maajoukkuetta vastaan.

- Italia on lohkojohtaja ja me olemme lohkokakkosia. Meillä on kova vire päällä ja kotona meillä on jäätävä tilasto Ratinassa. Se ei ole helppo paikka pelata Italialle. Nimekästä vastustajaa ei kumarrella ja kyllä me lähdemme voittamaan sunnuntainakin, Rasmus toteaa.

vko.07 // 19.2.2020
Lisää uutisia