AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 8.9.2019

KPV ja Hope Kokkola keräsivät mukavan potin hyväntekeväisyyteen

KPV ja Hope Kokkola keräsivät mukavan potin hyväntekeväisyyteen

Veikkausliigan runkosarjan päätöskierroksella KPV ja Hope Kokkola järjestivät yhdessä hyväntekeväisyystapahtuman KPV - FC Honka -ottelun lomassa.

Jokainen paikalle saapunut lahjoitti lipun ostaessaan yhden euron hyväntekeväisyyteen – ja Keskuskentällä nähtiinkin huikea 2525-päinen yleisö. Kohteena 2 525,00 € lahjoitukselle toimi viime vuoden tapaan Hopen asiakasperheet.

Lipputoimistossa lahjoitettavaksi myytyjen Hope-lippujen ansiosta pääsivät useat vähempiosaiset perheet nauttimaan veloituksetta jalkapallosta ja Keskuskentän tunnelmasta ilmaiseksi. Hyväntekeväisyysteeman ja urheilutapahtuman henkeen sopien kerättiin kentän laidalla myös käytettyjä urheiluvälineitä lapsille.

Otteluun järjestettiin sisäänpääsy sekä kyyditys molempiin suuntiin kokkolalaisille erityisryhmille, jotka harvoin pääsevät urheilua paikan päällä katsomaan. Mainittakoon esimerkiksi eri asumispalveluyksiköt, Virtaset ja GBK Tigers.

Tapahtuma yhdisti laajalti Kokkolan seudun yrityksiä, jotka lähtivät tukemaan tärkeä asiaa ja mahdollistamaan useiden iloisten ryhmien saapumisen ottelutapahtumaan.


HIFK - KPV Telia 5G Arenalla perjantaina 13.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia