AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.34 // 31.8.2019

"Toinen jakso ratkaisi tämän ottelun" – Hongan maalintekijä Hakola tyytyväinen voittoon

"Toinen jakso ratkaisi tämän ottelun" – Hongan maalintekijä Hakola tyytyväinen voittoon

Juha Hakola lähtee mestaruussarjaan mitali mielessä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka nappasi Kokkolasta tärkeän 0-1 vierasvoiton KPV:stä. Ottelun ainoan osuman puski Juha Hakola toisella jaksolla.

Ottelun ratkaisumaalin iskenyt Hakola kehui Hongan esitystä toisella nelivitosella.

- Varsinkin toisella puoliajalla saimme hyviä paikkoja ja pääsimme pelaamaan paljon paremmin kuin ensimmäisellä. Meidän toinen jakso ratkaisi tänään tämän ottelun, hän kommentoi.

Hakola kertasi ottelun jälkeen myös maaliaan.

- Olemme käyneet paljon läpi laitamurtautumisia. "Henkka" (Aalto) pääsi hyvästä kohtaa keskittämään ja Demba (Savage) oli vienyt topparin alueelta pois, niin tiesin missä minun pitää olla. Siihen se täydellisesti tuli ja aika helposta paikasta pääsi laittamaan sisään.

Hongan lopullinen sijoitus mestaruussarjaan lähdettäessä on joko neljäs tai viides, riippuen sunnuntaina pelattavan HJK-RoPS ottelun tuloksesta. Yläloppusarjan ohjelma julkaistaan piakkoin runkosarjan päättymisen jälkeen.

- Totta kai meillä on ollut koko kauden tavoitteena, että mitaleista taistellaan. Tämä oli todella tärkeä voitto meille. Meillä on ollut heikompi aikakausi, mutta pystyimme tänään kääntämään vireen ja saamme hyvän fiiliksen loppusarjaan. Pystymme varmasti haastamaan siellä kaikki joukkueet, Hakola uskoo.


Veikkausliigakauden kaikkia otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia