AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 31.8.2019

Tehottomuus jäi kiveksi Jarkko Wissin kenkään

Tehottomuus jäi kiveksi Jarkko Wissin kenkään

Jarkko Wiss joutui pettymään. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter voitti Veikkausliigan kärkikamppailussa Ilveksen Tampereen Tammelassa 1-0.

Tamperelaisten päävalmentaja Jarkko Wiss oli erittäin tyytyväinen joukkueensa ilmeeseen ensimmäisellä puoliajalla. Tehottomuus kuitenkin jäi kiveksi kenkään.

– Olen totta kai hyvin pettynyt siihen, ettemme saaneet tänään mitään mukaan. Ensimmäinen jakso oli meidän joukkueelta varsin hyvää pelaamista. Liikutimme palloa hyvin ja löysimme tiloja sieltä, mistä halusimmekin. Sääli, ettemme saaneet sitä maalia aikaiseksi, Wiss kertaa Ilveksen verkkosivuilla.

– Toinen jakso, pikkaisen väsähdimme. Heidän taitavat yksilöt saivat enemmän palloa jalkaan ja pääsivät kääntymään. Inter juoksi meidän päätyä kohti ja he houkuttelivat muutamia pelaajia itseensä. Esimerkkinä se maaliin johtanut erikoistilanne.

Runkosarjan voitto karkasi Ilveksen käsistä, mutta parin viikon päästä käynnistyvässä mestaruussarjassa on vielä roppakaupalla pisteitä jaossa.

– Ehkä lopun kirivaihde meni vähän yli tunnetilaltaan. Pallon ulkopuolella tuli rikkeitä ja hukkasimme hyvää paineistamista. Olo on pettynyt, mutta olen ylpeä joukkueesta. Viisi matsia on jäljellä ja parhaat joukkueet pelaavat keskenään. Mitä vain voi vielä tapahtua. Tappio pitää käsitellä henkisesti ja palaamme huilin jälkeen taistelemaan pisteistä, Wiss päättää.


Veikkausliigakauden kaikkia otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia