FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.34 // 31.8.2019

Honkavaara luottavaisena: "Tosi hyvällä tiellä olemme"

Honkavaara luottavaisena: "Tosi hyvällä tiellä olemme"

"Honsu" katsoo kohti syksyä hyvillä mielin. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS nousi tappioasemasta voittoon SJK:n vieraana lauantaina ja varmisti hyvät lähtöasetelmat mestaruussarjaan jopa mestaruuttakin ajatellen.

Lauantain lopputulokset toivat kuopiolaisille kakkossijan runkosarjan sarjataulukossa. KuPS pelasi Seinäjoella hyvän ottelun voittaen ansaitusti. Kotijoukkueen toiveikkaat haaveet onnistuttiin tukahduttamaan tehokkaalla tavalla.

- Hyvä peli. Ensimmäisellä puoliajalla me aika lailla hallitsimme, eikä SJK päässyt kunnolla puolirajan yli. Meillä oli siinä muutama maalipaikka, sitten meille sattui pieni virhe. Meillä oli maalin jälkeen pieni huono vaihe, hyvin me siitä nousimme takaa ohi suvereeniin voittoon.

- Voittaminen ei ole ikinä helppoa, meillä oli kuitenkin koko ajan hyvä luotto itseemme, päävalmentaja Jani Honkavaara luonnehti ottelun vaiheita.

KuPS-joukkue pelaa parhaillaan erittäin vahvasti ja joukkue lähtee jatkamaan väkevää menoaan syksyn loppusarjaan.

- Europelikiireiden jälkeen me olemme olleet hyvässä vireessä ja niin me aiomme olla jatkossakin. Olen tosi tyytyväinen, hyvä vire, hyvä peli. Me lähdemme hyvissä asemissa loppusarjaan, valmentaja totesi.

Hän antaa joukkueelle kiitettävän arvosanan runkosarjan osalta.

- Nousujohteisesti on menty ja samalla vahvalla ilmeellä me lähdemme myös syksyn Mestaruussarjaan. Näin sen pitää mennäkin ja olen tosi tyytyväinen kokonaisuuteen. Arvosana joukkueelle on kiitettävä, vähintään 10-. Tosi hyvällä tiellä me olemme, päävalmentaja muistuttaa.


Veikkausliigakauden kaikkia otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia