AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 30.8.2019

"Jos joku ei odota tällaista ottelua, miksi hän on mukana jalkapallossa" - SJK valmiina taistoon

"Jos joku ei odota tällaista ottelua, miksi hän on mukana jalkapallossa" - SJK valmiina taistoon

Brian Page lähtee luottavaisena KuPS-otteluun. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kohtaa lauantaina runkosarjan viimeisessä ottelussaan KuPS:n ja kamppailee vielä tiukasti paikasta mestaruussarjassa.

Isot panokset tiedetään SJK-leirissä ja päävalmentaja Brian Pagen mukaan niistä otetaan kaikki irti nimenomaan positiivisessa mielessä.

- Tällaiset pelit ovat niitä, joiden vuoksi tätä lajia pelataan. Jos joku ei odota innolla tällaista tärkeää ja kovaa ottelua, kovaa vastustajaa vastaan, niin en tiedä miksi hän on mukana jalkapallossa. Näitä kaikki haluavat pelata.

- Voimme mennä siihen positiivisina ja luottavaisina, sillä tiedämme, että pystymme ottamaan tarvittavat pisteet ja lyömään kovat paineet sunnuntaina pelaaville, Page sanoo.

SJK:lla ei paikka kuuden joukossa ole enää pelkästään omissa käsissä. Tasapisteissä seinäjokelaisten kanssa olevat FC Lahti ja IFK Mariehamn kohtaavat sunnuntaina.

- Se onkin ainoa etu siinä, että pelaamme päivää aiemmin. Voimme voitolla lyödä heille kaikki paineet ja tehdä siten heidän päivästään vaikeamman. Ja juuri sen me aiomme myös tehdä, naulaa Page.


SJK-KuPS OmaSp Stadionilla lauantaina 31.8. klo 16. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia