AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 29.8.2019

KPV katsoo jo kohti Honka-ottelua: "Napataan voitto ja parannetaan lähtöasetelmia"

KPV katsoo jo kohti Honka-ottelua: "Napataan voitto ja parannetaan lähtöasetelmia"

KPV hamuaa lisäpisteitä Honka-ottelusta. (Kuva: Juha Tamminen)

KPV kohtaa runkosarjan viimeisessä ottelussaan viikonloppuna kotonaan FC Hongan.

KPV:n osalta kauden jatkuminen haastajasarjassa on varmaa ja Hongan pelaaminen mestaruussarjassa puolestaan varmistui viikolla. Kumpikin kaipaa kuitenkin tärkeitä pisteitä jatkoa ajatellen.

– Viimeksi Honkaa vastaan olimme vähän jyrän alla mutta saimme kolme pistettä. Heillä on vaikea jakso meneillään, ja kolme pistettä on ehdottomasti otettavissa. Napataan voitto ja parannetaan lähtöasetelmia loppusarjaan, KPV:n Sebastian Mannström suunnittelee.

KPV on saavuttanut hyviä tuloksia kotiyleisön edessä ja tätä trendiä on tarkoitus jatkaa.

– Onneksi pelaamme kotikentällä. Kahden edellisen kotipelin perusteella se on ollut etu meille. Aika tarkkaan tiedämme Hongan vastustajana ja pyrimme eliminoimaan heidän vahvuutensa. Tiukka matsi tulee, päävalmentaja Jani Uotinen arvelee.

Edellisottelussaan KPV puristi kärkitaistossa olevan FC Interin tiukalle vieraskentälläkin. Nyt Kokkolassa odotellaan kuitenkin vähän toisenlaista ottelua.

– Inter ja Honka ovat erityyppisiä joukkueita. Inter pyrkii nopeasti pystyyn, kun taas Honka haluaa pallonhallinnan. Honka menee enemmän sivuttain kuin pystyyn. He hinkkaavat pallollisena varmaan alhaalta asti, Mannström otaksuu.


KPV-FC Honka Kokkolan Keskuskentällä lauantaina 31.8. klo 15. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Keskipohjanmaa
Lisää uutisia