FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.33 // 25.8.2019

Ilveksen nuori Naatan Skyttä: "Pyrin auttamaan joukkuetta jos kutsu käy"

Ilveksen nuori Naatan Skyttä: "Pyrin auttamaan joukkuetta jos kutsu käy"

"Naatti" on valmis enempäänkin vastuuseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves-kasvatti Naatan Skyttä oli perjantaina ensimmäistä kertaa Veikkausliigaottelun avauskokoonpanossa ja iski ensimmäisen liigamaalinsa.

Ilves/2-joukkueen vakiokasvo Skyttä oli aiemmin pelannut kuudessa liigaottelussa, mutta nyt vyölle kertyi ensimmäinen täysi 90-minuuttinen. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja kiitti vastuusta ja laukoi uransa ensimmäisen liigamaalin. Komea kaukolaukaus upposi aivan ylänurkkaan.

– Kiva oli päästä avaukseen. En ollut pariin viikkoon pelannut ollenkaan, joten oli hyvä saada minuutteja alle, Skyttä kertoo.

– Irtopallo jäi eteeni pelattavaksi. Yksi tatsi keskelle ja vedinkin siitä suoraan. Tällä kertaa meni sitten maaliin.

"Naatti" on 17-vuotiaana Ilveksen edustusjoukkueen nuorin pelaaja, mutta hän ei turhia hötkyile.

– Johan tässä olen pari vuotta ollut mukana joukkueessa, eli tuttuja kavereita kaikki. Vahvuuteni on varmaan se, että pystyn kääntymään linjojen välissä ja sitten jakamaan palloa eteenpäin. Pyrin siten auttamaan joukkuetta, jos kutsu käy.

HIFK ja Ilves tasasivat pisteet perjantaina 2-2-tuloksella Töölössä. Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat Tammelassa jo tiistaina vain kolmen välipäivän jälkeen.

– Odotan siitä kovaa kamppailua ja suoraviivaista peliä. Tammelassa ei varmaan pysty pelaamaan ihan samalla tavalla, kuin mitä HIFK:n kotikentällä. Yksi vastaan yksi -tilanteet ja kakkospallojen voittaminen ovat todella tärkeitä, Skyttä arvioi.


Ilves-HIFK tiistaina 27.8. klo 18.30 Tammelan stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia