FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.33 // 24.8.2019

"Pelin olisi voinut lopettaa ensimmäisen puoliajan jälkeen" - Sund ei selitellyt

"Pelin olisi voinut lopettaa ensimmäisen puoliajan jälkeen" - Sund ei selitellyt

"Chrisu" myönsi KuPS:n paremmuuden suoraan. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS ja VPS kohtasivat lauantai-iltana Kuopiossa. VPS lähti otteluun maanantaina ottamansa avausvoiton siivittämä, mutta mestaruudesta taisteleva kotijoukkue oli ollut viime viikkoina erittäin kovassa iskussa. Ottelu oli Vepsulle vaikea alusta loppuun.

Päävalmentaja Christian Sund oli lauantaina toimitsijakiellossa ja joutui seuraamaan peliä katsomon puolelta. Sundin mukaan KuPS oli kaikessa Vepsua edellä 5-0-lukemiin päättyneessä ottelussa.

- Tuntui, että emme olleet pelissä mukana missään vaiheessa. Olimme jäljessä. Pelin jälkeen on totta kai pettynyt olo, mutta paljoa ei jäänyt harmiteltavaa. Se oli niin ruman näköistä ja KuPS oli niin paljon meitä edellä, että pelin olisi voinut lopettaa ensimmäisen puoliajan jälkeen. Meillä ei ollut tänään mitään haettavaa tuolta, Sund kommentoi.

VPS oli vaikeuksissa koko ottelun ajan ja kotijoukkue tuntui voittavan lähes kaikki kaksinkamppailut.

- Ennen peliä kaikki oli hyvin. En tiedä, mikä siinä oli. KuPS vaan halusi voittaa paljon enemmän kuin me. He voittivat jokaisen ykkös- ja kakkospallon. He pistivät meidät juoksemaan meidän omaa maaliamme päin. Silloin olemme jäljessä ja pelaaminen on vaikeaa, Sund pohti.

Joukkueen on nyt käsiteltävä tappio nopeasti. VPS kohtaa HIFK:n ensi lauantaina runkosarjan viimeisessä ottelussa Elisa Stadionilla. Päävalmentajan mukaan KuPS-ottelusta ei löydy positiivisia asioita.

- Nyt pitää vaan unohtaa tämä ja yrittää saada pelaajat ymmärtämään, että olemme parempia kuin tämä. Tästä pelistä ei ole varmaa mitään hyvää otettavaa, joten tämä pitää vain unohtaa ja kääntää katseet seuraavaan peliin, Sund päättää.


VPS-HIFK Elisa Stadionilla lauantaina 31.8. klo 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia