FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.33 // 24.8.2019

Honkavaara iloitsi: "Hieno päivä, komeita maaleja, mukava matsi"

Honkavaara iloitsi: "Hieno päivä, komeita maaleja, mukava matsi"

"Honsulla" oli aihetta tyytyväisyyteen. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS ei jättänyt jossittelemisen varaa lauantaina kaadettuaan VPS:n kotonaan komein lukemin 5-0.

Vaasalaiset jäivät täydellisesti kuopiolaisten jyrän alle. KuPS saavutti tämän kauden suurinumeroisimman liigavoittonsa, VPS puolestaan kärsi tämän sarjakauden suurimman liigatappionsa. Päävalmentaja Jani Honkavaara oli tyytyväinen kotijoukkueen määrätietoiseen taisteluilmeeseen.

- Prässi toimi hyvin alusta saakka. Meidän prässipelimme on erittäin toimivaa. Riistosta ja komeasta vastahyökkäyksestä tuli maali. Täydellinen focus ja täydellinen flow-tila olivat tavoitteena saada ja ensimmäinen puoliaika näytti että ne ovat tulossa, valmentaja totesi.

- Taktisesti me onnistuimme hyvin ja kiersimme hyvin VPS:n prässin.

Ainoa harmaa reunus kuopiolaisten aurinoisessa illassa tuli loukkaantumisten muodossa. Issa Thiaw ja Lucas Rangel joutuivat jättämään kentän pakon edessä.

- Loukkaantumiset toivat meille jobinpostia, se ainoastaan harmittaa. Ayarna ja Diallo ovat tulossa mukaan seuraavaan peliin, Lucas ja Issa ovat sen sijaan kysymysmerkkejä. Pojat pelaavat hyvin ja tilanne on hyvä.

- Nyt laitamme jalat maahan ja aloitamme keskittymisen seuraavaan otteluun. Oli hieno päivä ja komeita maaleja, kaikki meni nappiin. Mukava matsi, Honkavaara iloitsi.


SJK-KuPS OmaSp Stadionilla lauantaina 31.8. klo 16. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia