FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.33 // 23.8.2019

Honkavaara varoittaa VPS:sta: "Meidän on mentävä kentälle oikealla asenteella"

Honkavaara varoittaa VPS:sta: "Meidän on mentävä kentälle oikealla asenteella"

"Honsu" perää omiltaan vieläkin parempaa. (Kuva: Juha Tamminen)

Savon Sanomat Areenalla vietetään lauantaina tämän sarjakauden kolmatta keltamustaa Superpelipäevää ja sarjakolmosena oleva Kuopion Palloseura sekä sarjajumbona oleva Vaasan Palloseura iskevät yhteen.

Lauantaisessa ottelussa on jälleen tärkeitä sarjapisteitä jaossa. Väkevästi etenevä KuPS kurkottaa kohti sarjataulukon kärkeä ja VPS taistelee tiukasti omasta olemassaolostaan sarjataulukon hännillä.

KuPS-joukkue on esittänyt Inter- ja Ilves-otteluissa tämän kauden parhaimpia puoliaan yltäen kahteen komeaan voittoon. Joukkuepelaaminen on ollut parhaimmillaan erinomaista ja samanlaista tekemisen tasoa tarvitaan nytkin runkosarjan ollessa ratkaisevalla loppusuorallaan.

- Parempaan me pystymme ja nyt sen pitää näkyä pelissä. Me teemme normaalin valmistautumisen peliin kuten aina. Tämä on tärkeä peli kerätä pisteitä loppusarjaa varten.

- Vaasalla on vain voitettavaa ja siksi meidän on mentävä oikealla asenteella kentälle. Meillä on paljon potentiaalia jälleen hyvän syksyyn, päävalmentaja Jani Honkavaara muistuttaa.


KuPS-VPS Savon Sanomat Areenalla lauantaina 24.8. klo 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: KuPS:n tiedote
vko.07 // 22.2.2020
Lisää uutisia