AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 22.8.2019

Ats Purje: "Haluan lopettaa KuPS-urani hienoon kauteen"

Ats Purje: "Haluan lopettaa KuPS-urani hienoon kauteen"

Ats Purje pelaa KuPS:ssa kuudetta ja kenties viimeistä kauttaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura saavutti tärkeän vierasvoiton perjantaina Tammelan stadionilta ja tavoitteet loppukaudelle ovat korkealla.

Sarjataulukon kärkijoukkue Ilves joutui nöyrtymään voitontahtoisten kuopiolaisten edessä maalein 0-2. Hyökkääjä Ats Purje viimeisteli 71. peliminuutilla ottelun toisen osuman, joka aika pitkälti sinetöi voiton vahvalle vierasjoukkueelle. Purje teki Tampereella tämän sarjakauden toisen liigamaalinsa tyylikkäällä tavalla.

- Meillä oli siinä vastahyökkäys menossa. Saku Savolainen nousi reippaasti vastustajan 16-alueelle ja juoksin samaan aikaan boksiin. Saku pelasi vielä yhteen Ilmari Niskasen kanssa, joka keskitti pallon maalille. Olin maalin edessä täysin vapaana ja pääsin puskemaan hyvän puskun.

- Oli totta kai hyvä fiilis onnistua maalinteossa ja se tuntui todella hyvältä palkinnolta alkukauden jälkeen, jolloin olin pitkään loukkaantuneena. Maalin jälkeen peli ei ollut missään nimessä vielä ohi, maali kuitenkin rauhoitti meidän peliämme eikä paniikkia enää tullut, hyökkääjä muistuttaa.

KuPS onnistui kukistamaan molemmat kärkijoukkueet Interin ja Ilveksen erinomaisella joukkuesuorituksella ja Tammelan stadionilla pelattu huippupeli päättyi keltamustiin voitonjuhliin viisituhantisen tamperelaisyleisön harmiksi.

- Voitto oli meille tärkeä. Se oli meiltä ihan hyvä peli, me pelasimme kokonaisuudessaan hyvän ottelun. Minulle henkilökohtaisesti se oli ensimmäinen voitto Ilveksestä Tampereella, joten fiilis oli huikea senkin ansiosta, Ats iloitsee.

Kuopiolaisten liigakausi jatkuu lauantaina Vaasan Palloseuraa vastaan. Vahvaa taisteluilmettä tarvitaan jälleen, jotta runkosarjan viimeisestä kotiottelusta pystyttäisiin saavuttamaan hyvä lopputulos.

- Tämä on tasainen liiga. Meillä pitää olla lauantaina sama meininki päällä kuin Inter- ja Ilves-otteluissa. Kaikki pelaajat haluavat menestyä ja voittaa loppukauden aikana.

- Henkilökohtaisesti tämä on minulle todennäköisesti viimeinen kauteni KuPS:ssa ja haluaisin lopettaa oman KuPS-urani hienoon kauteen. Mestaruus KuPS:ssa olisi sen takia tosi tärkeä asia minulle, Viron maajoukkuemies toteaa.

Hyökkääjä pelaa nyt jo kuudetta sarjakauttaan kuopiolaisseurassa, pelattuja liigapelejä KuPS-asussa on kaikkiaan 149 ja liigamaaleja 32.


KuPS-VPS Savon Sanomat Areenalla lauantaina 24.8. klo 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia