FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.33 // 21.8.2019

SJK:lla nyt selvät sävelet - Brian Page jatkaa valmentajana kauden loppuun

SJK:lla nyt selvät sävelet - Brian Page jatkaa valmentajana kauden loppuun

Brian Pagen pesti jatkuu ainakin kauden loppuun.

SJK:n päävalmentajana ainakin kauden loppuun jatkava Brian Page saa avukseen koko SJK Akatemian valmennusryhmän.

Myös SJK:n edustuksen muu valmennusryhmä jatkaa tehtävissään. SJK Akatemian U20-joukkueen valmentaja Thomas Dunne ottaa samalla vastuulleen Kakkosessa pelaavan SJK Akatemian U23-joukkueen.

Parhaillaan UEFA A-valmentajalisenssiä suorittava Brian Page tulee jatkamaan SJK:n päävalmentajana kauden loppuun. Pagelta puuttuu tehtävään vaadittava UEFA Pro -lisenssi, mutta hän saa toimia valmentajana ilman lisenssiä ainakin 60 päivää. SJK on anonut poikkeuslupaa Pagelle jatkaa tehtävässä pidempään. Valmennusryhmässä on joka tapauksessa mukana myös Dunne, jolla on UEFA Pro -lisenssi.

- Brian on lahjakas nuori valmentaja, joka pyrkii kokoajan kehittämään itseään paremmaksi työssään. Olemme erittäin onnekkaita, että meillä on tällainen henkilö valmiiksi seurassamme. Hänellä on nyt mahdollisuus näyttää taitonsa ja johtajuuskykynsä viemällä meidän edustusjoukkuetta eteenpäin tämän kauden loppuun saakka, sanoo SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman.

- Valmentajalisenssin suhteen odotamme vielä vahvistusta Palloliitolta, mutta emme usko tämän olevan ongelma, Dorman jatkaa.

Akatemian valmennukseen kuuluva Toni Lehtinen toimii myös SJK-junioreiden Talenttivalmentajana yhdessä SJK-junioreiden Jyri Hietarharjun kanssa. SJK:n valmennusryhmään kuuluu maalivahtivalmentaja Luis Fernando, fysiikan ja suorituskyvyn osastosta vastaava Mikko Kujala sekä fysioterapeutti Tiitus Lehtinen. Pekka Lehtinen jatkaa huoltajana ja joukkueenjohtajana. Kaikki valmennusryhmän jäsenet ovat tehtävissään päätoimisesti.

- Meillä on nyt koossa vahva valmennusryhmä, joka työskentelee päivittäin yhdessä ja pyrkii tuomaan meille menestystä ja viemään seuraa eteenpäin. Kaikilla on myös mahdollisuus kasvattaa omaa vastuutaan, kertoo Dorman.

- Nyt me tarvitsemme tuleviin tärkeisiin otteluihin kaiken mahdollisen tuen kannattajiltamme. Niin edustusjoukkueelle kuin SJK Akatemian Kakkosessa pelaavalle joukkueelle, sanoo Dorman vielä lopuksi.


IFK Mariehamn-SJK Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 25.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: SJK:n tiedote
vko.07 // 22.2.2020
Lisää uutisia