AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.33 // 21.8.2019

​Loppukiri edessä - HIFK:ssa hamutaan voittoja: "Tasurit ei nyt riitä"

​Loppukiri edessä - HIFK:ssa hamutaan voittoja: "Tasurit ei nyt riitä"

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan runkosarja lähenee päätöstä. HIFK:lla on kolme kierrosta aikaa varmistaa paikka kuuden parhaan joukossa.

HIFK:n pääomistaja vaihtui toukokuussa. Vallan vaihtuminen ei ole tuonut sekasortoa seuraan ja pelaajien arki on jatkunut normaalisti.

- Pelaajia tullut jonkun verran lisää, laadukkaita pelaajia. Se on ainoa asia, joka on muuttunut. Nyt on tosi kova kilpailu pelipaikoista ja tekemistä päästä kokoonpanoon. Näkee treeneissä, kun kaikki pistää extraa tekemiseen, että pääsisi avaukseen, toteaa HIFK:n kapteeni Hannu Patronen.

HIFK pelasi vahvan neljän ottelun sarjan, jonka aikana se nappasi kolme voittoa ja pelasi tasan KuPS:n kotipesässä. Tappioton putki katkesi kuitenkin viime perjantaina Turussa.

- Ihan jees ovat pelit menneet, mutta potentiaalia on parempaakin. Noihin pisteisiin mitä ollaan viime peleissä saatu, pitää olla tyytyväinen. Tiukkoja pelejä käännetty voitoiksi. Viimeinen oli liian kova pala. Täytyy olla tilanteeseen tyytyväinen, ollaan iskuetäisyydellä.

Veikkausliigan runkosarjaa on HIFK:n osalta kolme kierrosta pelaamatta. Stadilaiset ovat sarjassa yhdeksäntenä. Eroa himottuun kuudenteen sijaan on kolme pistettä. Perjantaina HIFK isännöi Ilvestä.

- Tasurit ei nyt enää hirveästi riitä, pitää rohkeasti hakea voittoja, vaikka yksi sarjan kovemmista on vastassa. Jos sinne halutaan päästä, niin pitää haastaa kärkijoukkueita pelillisestikin, Patronen toteaa.


HIFK-Ilves Telia 5G Areenalla perjantaina 23.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia