FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.33 // 21.8.2019

Jarkko Wiss: ”Kausi on joukkueellemme edelleen kasvutarina”

Jarkko Wiss: ”Kausi on joukkueellemme edelleen kasvutarina”

Ilves koki vuoden ensimmäisen kotitappionsa KuPS:n käsittelyssä perjantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan kärkitaistelussa vahvasti läpi kauden esiintyneen Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss muistuttaa nuoren joukkueen ammentavan oppia kauden kokemuksista.

Ilves kärsi koko vuoden ensimmäisen kotitappionsa viime perjantaina, kun KuPS haki pisteet Tammelasta 2-0-vierasvoitolla. Samaan aikaan HIFK:n voittanut Inter nousi paremman maalieron turvin Veikkausliigan kärkeen tasapistein tamperelaisten kanssa ja KuPS kahden pisteen päähän tästä kaksikosta. Ilveksellä on kuitenkin yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Ilveksen kauden ensimmäistä kotitappiota edelsi niukka 1-0-vierasvoitto IFK Mariehamnista. Kolmen pisteen lisäksi matka Ahvenanmaalle toi myös takaiskuja, kun tuore tähtihankinta Janne Saksela loukkasi polvensa.

- Maarianhaminassa meidän vanhin kenttäpelaajamme oli Janne Saksela. Hän täytti tänä vuonna 26 vuotta. Kotipelissä KuPSia vastaan pelaajat olivat vielä nuorempia. Pitää siis ymmärtää, että meidän joukkueemme on edelleen matkalla jonnekin, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo.

- Saimme hienon vierasvoiton hyvän taistelun avulla ja sitten hävisimme paremmalle joukkueelle kotikentällä. Tämä kausi on joukkueellemme edelleen kasvutarina. Saamme kokemuksia ja pojilla on mahtava kyky oppia. He kehittyvät nopeasti lyhyessä ajassa, Wiss muistuttaa.

Ilves kohtaa seuraavaksi vieraskentällä HIFK:n.


HIFK-Ilves Telia 5G Areenalla perjantaina 23.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.07 // 22.2.2020
Lisää uutisia